Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

“Turkcell Biz” ile ücretsiz paylaşım imkanı

Turkcell, aile üyeleri ya da arkadaşlarıyla ekip kuran müşterilerine ücretsiz konuşma, GB paylaşımı ve birçok avantaj sağlayan “Turkcell Biz” platformunu hizmete devreye soktu.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-09 13:18:57

“Turkcell Biz” ile ücretsiz paylaşım imkanı

Turkcell, aile üyeleri ya da arkadaşlarıyla ekip kuran müşterilerine ücretsiz konuşma, GB paylaşımı ve birçok avantaj sağlayan “Turkcell Biz” platformunu
hizmete devreye soktu. Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Ergenekon, “Turkcell Biz” platformuyla müşterilerinin değişen ve artan ihtiyaçlarını karşılayacak çözümlerine bir yenisini eklediklerini aktardı.

GENÇLER DAHA ÇOK PAKETE İHTİYAÇ DUYUYOR

 

Ergenekon, müşteri geri dönüşlerinde, GB paylaşımının öncelikli bir ihtiyaç olarak ortaya çıktığını belirterek, şunları kaydetti: “Özellikle gençler, aile büyüklerine kıyasla daha fazla internet paketine ihtiyaç duyuyor. Biz de yeni hazırladığımız Turkcell Biz platformuyla öncelikle bu ihtiyacı karşılamak istedik. Turkcell Biz platformundan aile üyeleri kadar arkadaş gruplarının da
faydalanacağını düşünüyoruz. Turkcell müşterileri, Turkcell Biz çatısı altında aileleri ya da arkadaşları ile ekiplerini kurarak tarifelerindeki GB kotalarını özelleştirme ve sevdikleri ile ücretsiz konuşma imkanı buluyorlar. Turkcell olarak önümüzdeki dönemde de müşterilerimizin gelişen ve farklılaşan ihtiyaçlarına uygun ürün ve hizmetler üretmeye devam edeceğiz.”

Haber Ara