Dolar

32,5920

Euro

34,8069

Altın

2.412,60

Bist

9.645,02

Türk Telekom hız testi nasıl yapılır? İnternet hız testi nasıl yapılır?

İnternetten bir şey indirirken veya bir video izlerken en çok karşılaştığımız sorun internet hızının yavaş olmasıdır. Bu sorun genellikle ortak internet kullanımı veya internet altyapı bakımı ile ilgilidir. Bu nedenle kullanıcılar bir şey indirmeden önce internet hızını kontrol etmelidirler. Peki, Türk Telekom hız testi nasıl yapılır? Türk Telekom hız testi nereden yapılır?

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-23 13:37:17

Türk Telekom hız testi nasıl yapılır? İnternet hız testi nasıl yapılır?

Günümüz dünyasında internet çok önemli bir yere sahiptir. Artık birçok işlem internet üzerinden yapılmaktadır.İnternet hız testi ister mobil ister masa üstü bilgisayar kullanan vatandaşlar tarafından sorgulanmakta. İnternet hızı kullanıcının seçtiği firma ve pakete göre değişiklik göstermekte. Kullanıcılar tarafından, Türk Telekom hız testi nasıl yapılır, Speed test nasıl yapılır? Sorularının cevabı merak edilmekte. İşte merak edilen haberin devamı…

Türk Telekom hız testi nasıl yapılır?

Gerçek internet hızınızı belirlemek için bazı şartlar bulunuyor. Öncelikle internet hız testi yapacağınız sayfa dışında bir internet sayfası açık bırakmamalısınız. Daha sonra çok fazla cihazın WİFİ'ye bağlı olmadığından emin olun. Ayrıca Wi Fi kablosuz bağlantıda modemin yerine göre internet hız testinde performans değişebilir. İnternet hız testinde tam sonucu almak için ethernet kablosuyla bilgisayarınızı modeminize bağlayıp hız testini başlatabilirsiniz. İnternetinizin hız testini https://hiztesti.turktelekom.com.tr/ sitesi üzerinden ekranda bulunan başlat butonuna tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Ayrıca mobilden, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından geliştirilen internet hız testi ve hizmeti internet sağlayıcınıza ait veri yükleme ve veri indirme hızını ölçmek için https://play.google.com/store/apps/details?id=hiztesti.btk.com.hiztesti&hl=tr adresinden uygulamayı indirerek bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

Türk Telekom hangi hizmetleri verir?
 
Türk Telekom, devlet tarafından 1995 yılında Ankara'da kuruldu.Türk Telekom, PSTN (sabit telefon hizmetleri), genişbant internet hizmetleri, dijital tv yayıncılığı ve mobil operatörlük anlanlarında hizmet vermektedir.

Türk Telekom müşteri temsilcisine nasıl ulaşabilirim?

Mobil hattınız için 9333'ü; evde internet aboneliğiniz için 02127070375'i ; ev telefonu aboneliğiniz için 08002119333'ü ücretsiz arayarak sesli yanıt sistemlerimizden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Türk Telekom taahhüt sorgulama nasıl yapılır?

444 1 444 numaralı telefonu arayarak bilgi alınabilir. Türk Telekom Online İşlemler mobil uygulamasını üzerinden taahhüt işlemleri hakkında araştırma yapılabilir. Telefonun arama yerine *124# yazarak arama yaptıktan sonra gelen ekrana önce 9 rakamını yazıp gönder tuşuna basabilirsiniz

Haber Ara