Dolar

32,5132

Euro

34,8579

Altın

2.442,82

Bist

9.915,62

Togg T10X'a yeni özellik

Uzaktan yüklenen yeni yazılımıyla güncellenen Togg T10X, kullanıcılarını yüzlerinden tanıyacak.

1 Ay Önce Güncellendi

2024-03-30 10:16:35

Togg T10X'a yeni özellik

TOGG'un açıklamasına göre, T10X modeli için uzaktan yüklenecek yeni yazılım olan 1.4.0, akıllı özelliklerine yeni eklemeler getirmeye devam ediyor. Türkiye genelinde 23 binden fazla T10X sürücüsü, bu yeni güncelleme ile aracın sınıfının en büyük uçtan uca bilgi ve eğlence ekranındaki uygulamaları tam ekran ve farklı renk temalarıyla kullanabilecek. Ayrıca, kullanıcılar artık T10X'e manuel olarak pin girmek yerine yüz tanıma yöntemiyle oturum açabilecekler.

1.4.0 ile birlikte T10X ekranlarına yepyeni bir arayüz tasarımı getirilirken, uygulamalar artık tam ekran olarak görülebilecek. Kullanıcılar, istedikleri takdirde ekran arka planında farklı renk temalarını seçebilecekler. Ayrıca, aynı T10X'i kullanan farklı kullanıcılar için profil bazlı kişiselleştirme hafızası sunulacak ve bu sayede 4 farklı profil oluşturulabilecek.

1.4.0 güncellemesi, orta konsolda bulunan dairesel kumanda hareketiyle ana ekran üzerine getirilen kısayol menüsünü genişleterek, sıklıkla kullanılan iklimlendirme, güneşlik, telefon, ekran parlaklığı, iç aydınlatma ve ekranı kapat gibi özelliklere direkt erişimi mümkün kılıyor. Yeni yazılımla birlikte gelen iklimlendirme planlamasıyla, kullanıcılar iklimlendirme programlarını diledikleri gün ve saat için önceden planlayabilecekler ve yolculuğa başlamadan önce kabin ısısını istedikleri seviyeye getirebilecekler. Yolculuk planlanan saatte başlamazsa, T10X otomatik olarak iklimlendirmeyi 10 dakika sonra kapatacak. Ayrıca, kullanıcılar akıllı telefonlarındaki Trumore uygulamasına T10X'lerini tanıttıktan sonra şarj seviyesi, lastik hava basıncı ve konum gibi bilgilere uzaktan erişebilecekler.

1.4.0 güncellemesi, ilk olarak "Yenilik Elçisi" olarak belirlenen 400 kullanıcının deneyimine sunulduktan sonra, geri bildirimlerin alınması için tüm T10X'lere yayınlanmaya başlandı.

Ayrıca, Mart ayı boyunca en donanımlı versiyonu olan T10X V2 uzun menzil için sunulan kredi seçenekleri de duyuruldu. Togg, yüzde sıfır faiz ve 12 ay vadeyle 350 bin liraya kadar kredi imkanı sunarken, cihaz bedelinin yüzde 50'sine kadar varan kredi imkanı da sağlıyor. T10X teslimatları, sipariş sırası, konfigürasyon özellikleri ve üretim planlamasına bağlı olarak hemen gerçekleştiriliyor. Kullanıcılar, sipariş vermek için Trumore uygulamasını App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden indirip kimlik oluşturabilirler.

Haber Ara