Dolar

32,3648

Euro

34,6651

Altın

2.384,32

Bist

10.191,12

Telegramda engellediğim kişi beni görebilir mı?

Telegramda engellediğim kişi beni görebilir mı? Büyük bir dijital göçün yaşandığı son zamanlarda Telegram kullanıcıları, engelleme konusundaki detayların, diğer uygulamalarla aynı olup olmadığını sorguluyor. Engellediğim kişi son görülmemi ya da çevrimiçi görebilir mı? Telegram'a katıldı bildirimi kimlere gider? İşte telegram uygulamasına ait farklı özelliklerin detayları...

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-17 18:30:01

Telegramda engellediğim kişi beni görebilir mı?

Milyonlarca kişi telegram uygulamasını kullanmaya başladı. Çoğunlukla WhatsApp arayüzüne ve detaylarına alışık olan kişiler, Telegram'da farklı bir bildirimle ya da ayarla karşılaştıklarında bunu öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapıyor. 

Telegramda engellediğim kişi beni görebilir mı?

Telegramda engellenen kişi, engelleyen kişinin profilini görebiliyor. Yani WhatsApp uygulamasında olduğu gibi, profilinizdeki fotoğrafla birlikte bütün bilgilerinizin kapanması durumu, telegramda gerçekleşmiyor. Fakat bu durum sadece fotograf için geçerlidir, yazılan mesajlar engelleyen kişiye iletilmemektedir.

Telegram hesabını silen kişilere mesaj attığınızda karşı taraf “Hesap Silindi” ibaresiyle karşılaşır. Yani eğer hesabınızı silmediyseniz, kişiyi engellediğiniz ortaya çıkacaktır. Bunun dışında engellediğiniz kişi sizin son görülme ya da çevrimiçi durumunuzu göremez.

"Telegram'a katıldı" bildirimi kimlere gider?

Telegram kullanıcıları, telefon rehberine kayıtlı olan kişilerin Telegram indirdiğinin bildirimini alır. Kısacası siz telegramı indirdiğinizde, eğer rehberinizde telegram kullanan kişiler varsa, bu kişilere Telegram'a katıldı bildirimi gidecektir.

Haber Ara