Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Samsung, çevrimiçi depolama hizmetini sonlandırıyor

Güney Koreli firma, 2021'de SamsungCloud'un‘Galeri yedekleme’ işlevi ve dosyaların GoogleDrive'da depolanması gibi belirli işlevlerini sonlandırıyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-11 18:34:56

Samsung, çevrimiçi depolama hizmetini sonlandırıyor

Samsung, kullanıcılarına gönderdiği bir e-postada “galeri eşitleme görevi ve dosyaların Google Drive'da depolanması artık SamsungCloud tarafından desteklenmeyecek ve verileriniz silinecek” diye uyardı. Bu hizmetlerin kullanımının son tarihi olarak 30 Haziran 2021'i duyurdu.

Markanın daha önce piyasaya sürülen diğer ürünleri gibi akıllı telefon, tablet, Samsung bilgisayar sahiplerine sunulan; ‘çevrimiçi depolama teklifi' beklenen başarıyı bulamadı.

Dosyalarınızı senkronize etmek için SamsungCloud'a abone olmak, 5 Ekim'den itibaren mümkün olmayacak. Fotoğrafların, videoların ve diğer dosyaların senkronizasyonu 1 Nisan 2021'den itibaren sonlandırılacaktır.

Samsung, OneDrive'a yönlendiriyor

Marka, galeri yedekleme ile ilgili verileri ve Drive'daki mevcut verileri OneDrive'a kolayca taşımak için bir çözüm sunduğunu açıklıyor.

Bunun üzerine Samsung, kullanıcılarını Microsoft'un uzun süredir ortak çevrimiçi depolama hizmeti olan OneDrive'a yönlendiriyor.

Güney Koreli marka, kullanıcıları dosyaları taşımaya veya indirmeye başladığında buluta kaydedilen verilerin otomatik olarak silineceği konusunda uyarıyor.

Haber Ara