$

Dolar

47,8896

Euro

55,4256

£

Sterlin

64,8537

Frank

58,8976

Gram Altın

6.741,0000

Bitcoin

3.015.629

$

Dolar

47,8896

Euro

55,4256

£

Sterlin

64,8537

Frank

58,8976

Gram Altın

6.741,0000

Bitcoin

3.015.629

Teknoloji

Rus haber ajansı Sputnik'ten AB'ye: 'Tüm interneti yasaklayın'

Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Von der Leyen, Rus RT televizyonu ve Sputnik haber ajansının AB'de yasaklanacağını belirtti. Konuya ilişkin Sputnik'ten 'Bununla yetinmeyip, tüm interneti yasaklamalarını öneriyoruz' yanıtı geldi.

28.02.2022 - 00:29
Cumali Dalkılıç
Rus haber ajansı Sputnik'ten AB'ye: 'Tüm interneti yasaklayın'
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Von der Leyen, Rusya'nın Ukrayna'da yürüttüğü operasyona yanıt olarak getirilecek yeni düzenlemeleri duyurdu.

Leyen, bu kapsamda Rus RT televizyonu ve Sputnik haber ajansının AB'de yasaklanacağını kaydetti.

AB'nin Sputnik radyosu ile RT televizyonunu yasaklama kararına Sputnik haber ajansından tepki geldi.

Sputnik'in yanıtında şu ifadelere yer verildi:

“Avrupa Birliği'ne bu yarı tedbirlerle yetinmemeyi, tüm interneti yasaklamalarını öneriyoruz.”

Simonyan: Tüm ülkelerde bizim için özveriyle çalışan ve çalışmaya devam eden hiç bir kişi işten çıkarılmayacak

Rossiya Segodnya medya grubu ve RT Genel Yayın Yönetmeni Margarita Simonyan ise konuya ilişkin Telegram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “RT ve Sputnik'in AB'de yasaklanması bağlamında, tüm ülkelerde bizim için özveriyle çalışan ve çalışmaya devam eden hiç bir kişi işten çıkarılmayacak. Yasaklar koşullarında işimizi nasıl yapacağımızı biliyoruz. Bizi sekiz yıldır buna hazırlayan bu 'özgürlük savunucularıydı'.” ifadelerini kullandı.

SputnikTürkçe

C
Editör

Cumali Dalkılıç

Yayın Tarihi 28.02.2022 00:29

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın