Dolar

32,5789

Euro

34,9913

Altın

2.427,65

Bist

9.722,09

PUBG Mobile Oynayarak Aylık 4.000 TL Kazanıyor!

20 yaşındaki üniversite öğrencisi genç PUBG Mobile oynayarak hem eğleniyor hem de ailesine yük olmadan kendi harçlığını çıkarıyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-06-11 21:53:35

PUBG Mobile Oynayarak Aylık 4.000 TL Kazanıyor!

Bu genç ile yaptığımız röportajda kendisine Pubg Mobile UC ile neler yaptığını sorduğumuzda oyun içindeki çeşitli karakter ve silah görünümlerini satın alarak karakterine kazandırdığı çeşitli özelliklerden bahsetti.

Pubg Mobile Uc Merak Edenler İçin Link : https://www.gamesatis.com/pubg-mobile-uc

20 yaşındaki genç oyuncu PUBG Mobile UC fiyatları ile yakından ilgilendiğini belirterek, hesabına PUBG Mobile UC yükleme yapmak istediğinde ise bir sorunla karşılaşmadan kolay bir şekilde hesabına PUBG Mobile ucuz UC yüklediğinin de altını çizdi.

“Oyun Oynarken Para Kazanmak Hep Hayalimdi”

Muhabirimiz, genç oyuncuya bu oyuna nasıl başladığını ve hesap satışı yapmaya nasıl karar verdiğini sorduğunda ise genç oyuncu çocukluğundan beri hem hep oyun oynayıp hem para kazanmak istediğini söyleyerek neredeyse hayallerine kavuştuğunu söyledi ve ekledi: “ Yeni başlayan oyuncular genelde PUBG Mobile UC yükleme konusunda sıkıntı yaşıyor ama PUBG  Mobile UC alma işlemi sanıldığı kadar zor değil.

Karakterine yeni görünümler kazandırmak isteyenler ile kullandığı silah ve ekipmanın görüntüsünü değiştirmek isteyen oyuncular PUBG Mobile ucuz UC almanın yollarını araştırıyor. Farklı satış kanallarından UC satın alabilen kullanıcılar oyun içerisindeki mağazalardan silah ve karakter kostümleri satın alıp oyun zevklerini bir ileri noktaya taşıyabiliyorlar. Pubg Mobile Uc Nedir? Tıklayınız.

“Güvenilir Bir Aracı Site Bulmak Her Zaman Kolay Olmuyor”

Oynamaktan keyif aldığı oyunların başında PUBG Mobile adlı oyunun ilk sırada yer aldığını belirten genç, mücadele ederek bir oyun kazanma keyfinin kendisine farklı bir heyecan verdiğini dile getirerek bu oyundan aldığı hazzın diğer oyunlara kıyasla aldığı daha fazla olduğunu söylüyor. Hesabını satmak için güvenilir site bulmakta zorlanan genç, gamesatis.com sitesinden işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde yapabildiği için mutlu olduğunu söyledi.

Oyuncular PUBG Mobile UC kodu almak istediğinde kendilerine PUBG Mobile UC satın al ya da sıradan bir karakterle oynamaya devam et diyerek oyuna devam ediyor. Bununla birlikte çoğu oyuncu PUBG Mobile UC satın al ucuz seçeneğine gamesatis.com sitesi üzerinden ulaşıyor.

Haber Ara