Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

PUBG Mobile'a 'New Era' güncellemesi ile Anti-hile yazılımı geliyor

PUBG Mobile yeni 1.0 sürüm güncellemesi ile oyuna anti hile yazılımı getireceğini açıkladı. Peki PUBG Mobile Anti-hile yazılımı nasıl çalışacak? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-07 16:55:56

PUBG Mobile'a 'New Era' güncellemesi ile Anti-hile yazılımı geliyor

Mobil oyunlar arasında zirvelerde yer alan PUBG Mobile, yeni güncellemesi ile hile kullanan oyuncuları tespit etmek adına yeni bir anti-hile yazılımı getiriyor. ‘New Era' (Yeni Çağ) başlığı ile duyurulan güncelleme, yeni grafik iyileştirmeleri, ve uzun zamandır beklenilen, daha öncesinde bilgisayar ve oyun konsollarda yayınlanan yeni Erangel 2.0 harita güncellemesini de içeriyor.

Gelecek güncelleme notlarını resmi Twitter üzerinde yapan PUBG Mobile, bazı oyuncuların kulladığı Cheat Z, Cheat M, Grass Hack ve Auto Aim gibi hileleri tespit edecek anti-hile yazılımı getireceklerini açıkladı. 

EhTZt97UwAE8xCE

Birçok özellik 1.0 güncellemesi ile PUBG Mobile'da!

PUBG Mobile 1.0 New Era güncellemesi ile İzleme ekranının performans üzerindeki etkisini dair gereken optimizasyonlar, sıkılaştırılmış güvenlik protokolleri ve genel sohbette hile yazılımı reklamlarını banlama gibi özellikler gelecek.

Uzun zamandır çevrimiçi oyunların korkulu rüyası olan hile PUBG Mobile'da görünmeye başlamıştı. PUBG Mobile, aldığı hızlı önlemler ile oyunda refahı üst düzeyde tutmayı amaçlıyor.

İşte PUBG Mobile yeni Erangel turu

 

Haber Ara