Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Playstation 5'ten ilk gerçek fotoğraf yayınlandı

ABD Federal İletişim Kurulu Playstation 5'in boyutlarının belli olduğu fotoğrafları paylaştı. Playstation 5'in boyutu nedir? Playstation 5'in ilk fotoğrafı yayınlandı mı? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-19 16:12:32

Playstation 5'ten ilk gerçek fotoğraf yayınlandı

Kasım ayında resmi olarak piyasaya sürüleceği açıklanan Playstation 5'in ABD Federal İletişim Kurulu tarafından boyutlarının net olarak anlaşılabildiği fotoğrafları yayınlandı. FCC konsolun yatay konumdaki halini gözler önüne serdi. Sony'nin yeni nesil konsolu, modern dönemlerin boyut bakımından en büyük konsolu olacak. 

Microsoft'un yeni konsolu Xbox SerieS'in boyutları da birçok kullanıcı tarafından eleştirilmişti ki Playstation 5'in de yeni Xbox konsoluna yakın bir boyutta geleceği ortaya çıktı. 

İşte Playstation 5 ilk boyutlarının belli olduğu fotoğraflar;

qwewqe

FCC'nin yayınladığı fotoğraflar her ne kadar yakın çekim olsa da NVMe yuvasına nasıl erişilebileceğine dair bilgi verebilecek bir fotoğraf bulunmuyor. Sony, PlayStation 5 sahiplerinin depolama alanını genişletebileceğini ifade etmişti ancak bunun nasıl gerçekleştirilebileceğine dair henüz net bir bilgi bulunmuyor. Sony, daha önceki modellerinden farklı olarak yeni konsolunun özelleştirilebileceğini açıklamıştı. Bu açıklanan bilgiyi göz önüne alırsak, konsolun panellerinden bir tarafı çıkartılabilir olacak.

dfdfdgfdgd

Sony'nin yeni konsolu ABD, Japonya, Kanada, Güney Kore gibi ülkelerde 12 Kasım tarihinde dünyanın geri kalanında 19 Kasım tarihinde oyuncularla buluşacak. Konsolun standart sürümü 499 dolar, dijital sürümü ise 399 dolar olacak. Yeni konsolun oyunları ise oyunculara 69,99 dolar fiyat etiketi ile gelecek.

Haber Ara