Dolar

32,2306

Euro

34,7954

Altın

2.417,44

Bist

10.268,58

Mobil İçin Ücretsiz MP3 Video Şarkıları Nasıl İndirilir

Şarkıları veya videoları tek tek alabiliriz, ama MP3 video şarkıları ücretsiz olarak mobil cihazınıza indirmeyi düşündünüz mü? Evet, bunu yapmak mümkün.

2 Ay Önce Güncellendi

2024-03-26 17:33:36

Mobil İçin Ücretsiz MP3 Video Şarkıları Nasıl İndirilir

Müzik, rastgele bir türden belirli bir türe kadar, yaşamımıza bağlı bir anlam getirir ve bir bağımlılık yaratır. Şarkıları müzik mağazalarından, belirli web sitelerinden veya doğrudan sahibinden/sanatçısından çevrimiçi satın alabilirsiniz. Ancak çoğumuz müzik ve videoları ücretsiz istiyoruz, bu da sahibin kısıtlama yapmadığı veya telif hakkını iddia etmediği sürece herhangi bir şekilde yanlış değildir.

İnsanlar videoyu mp3'e dönüştürme ihtiyacı duyarlar çünkü bu şekilde çevrimdışı modda her zaman dinlenebilir, internete ihtiyaç duymazsınız, o müziği aramak için zaman harcamaz ve en sonunda çalmazsınız. Müziği videodan çalabilirsiniz, ancak yalnızca o videodan çıkarılan müziği istiyorsanız teknik zorluklarla karşılaşırsınız. Basitçe söylemek gerekirse, müziğin özünü videodan alamazsınız, bu yüzden üçüncü taraf bir uygulamaya ihtiyacınız vardır. Bu iş için Snaptube'u kullanabilirsiniz. Bugünkü makalede, mobil için ücretsiz MP3 video şarkılarını nasıl indireceğimizi öğreneceğiz.

1_476

Güçlü Müzik İndirici: Snaptube

Şimdi, insanların neden müziği videodan kaydetmeyi tercih ettiğini bildiğinize göre, videodan müziği çıkarmak için kullanışlı bir araç hakkında bilgi almak isteyeceksinizdir.

En güçlü müzik indiricilerden biri olan ve Android için video şarkıları indirme uygulaması olarak bilinen Snaptube'u tanıtmaktan mutluluk duyarız. Snaptube, dünya genelinde büyük bir kitle tarafından kullanılan en iyi çalışan uygulamalardan biridir. Snaptube uygulamasını aramak için tarayıcınızı kullanın ve bunun için nedenler aşağıda listelenmiştir. Ayrıca, uygulama pazardaki en iyi ses ve video indirme uygulamalarından biri olarak da bilinmektedir.

⦁ MP3, MP4 ve M4A format seçeneklerinin yanı sıra çözünürlük seçeneklerini de sunar.
⦁ Videoları HD kalitesinde, müzikleri net ve en yüksek kalitede dönüştürür.
⦁ İndirme ve dönüştürme için bir sayı sınırlaması getirmez.
⦁ Hızlı yükleme ve indirme süresine sahiptir.
⦁ Toplu indirmeyi destekler.
⦁ Uygulamada yapılan tüm faaliyetler ücretsizdir. Uygulama içi satın alma değildir.
⦁ YT, Twitter, Instagram, Facebook ve daha birçok sosyal siteyi destekler.
⦁ Tüm Android telefonlarda en iyi şekilde çalışır.

2_447

Snaptube'ta MP3 Video Şarkıları Nasıl İndirilir: Kısa Bir Kılavuz

İşlemler videoyu mp3'e dönüştürücü bir şekilde iki kısma ayrılmıştır, ilk işlem Snaptube'u yüklemekle ilgilidir ve ikincisi müziği videodan almakla ilgilidir. MP4 müzik indirici apk'sini aşağıda belirtildiği gibi alabilirsiniz:

Birinci Kısım: Uygulamayı İndirme ve Yükleme

Adım 1: Snaptube resmi web sitesinden apk dosyasını indirin. Telefonunuza başlatın ve uygulamanın açılış işlemi sırasında başlangıçta ortaya çıkan tüm 'anlaşma'ları sağlayın (gizlilik sorunu hakkında endişelenmeyin, kullanımı güvenlidir).

Alternatif olarak, Snaptube MP4 şarkı indirme apk'sini indirmek için internette arama yapabilirsiniz.

[Aklınızda Bulunsun: "Kurulum engellendi" gibi bir mesaj gelirse, cihazınızın 'Ayarlar'ına gidin, 'Güvenlik' seçeneğini açın ve son olarak "Bilinmeyen kaynaklar"ı açın.]

Bu ilk işlem, telefonunuzdaki bir uygulamayı yüklemek ve başlatmak için temel bir yol olmuştur.

4_161

İkinci Kısım: MP3 Şarkıları Ara ve İndirme

Adım 1: Uygulamayı açın >> tam adıyla, bir anahtar kelimeyle, sanatçı adıyla veya türle arama yaparak herhangi bir videoyu arayın >> video, diğer ilgili videolar listesiyle birlikte görünür.

5_100

Adım 2: Alt kısımda bulunan indirme simgesine dokunun >> dokunduğunuzda, format seçenekleri görünür.

Adım 3: MP3 seçeneğini seçin ve otomatik olarak indirilir, ses videoyu çıkartılır. MP3 dosyası indirilir, ancak tam videoyu istiyorsanız MP4 seçeneğini seçin.

6_64

YA DA,

Snaptube tarafından desteklenen diğer platformlardan videonun bağlantısını kopyalayıp arama çubuğuna yapıştırabilirsiniz. Geri kalan süreç yukarıda belirtilen gibi bir MP3 dosyası elde etmek için aynıdır.

İndirilen dosya, uygulamanın kütüphanesine kaydedilir veya telefonunuzun 'Benim Dosyam' klasöründe kontrol edebilirsiniz. Bu şekilde Android için ücretsiz bir MP4 müzik indiriciye sahip olabilirsiniz.

Snaptube ile tüm indirme işlerini yapmak çok basit hale geldi. Sadece bir müzik ve video indirme uygulaması değil, aynı zamanda online platformlardaki birçok diğer etkinliği de ele alabilir. Snaptube hakkında daha fazla bilgi edinin, gerçek performansını göreceksiniz. Araştırın, kullanın ve onu keşfedin, kesinlikle harika bir araç olduğunu göreceksiniz.

Haber Ara