Dolar

32,2619

Euro

34,6723

Altın

2.405,48

Bist

10.336,50

Linkedln, pöpüler bir İnstagram özelliğini uygulamasına getiriyor

İş verenlerin ve iş arayanların buluştuğu sosyal ağ olan Linkedln, İnstagram'ın popüler özelliğini uygulamasına kazandırıyor. Peki Linkedln, İnstagram'ın hangi özelliğini uygulamasına getirecek? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-08 17:31:03

Linkedln, pöpüler bir İnstagram özelliğini uygulamasına getiriyor

Popüler ve genel olarak 'İş verenlerin ve iş arayanların buluştuğu sosyal ağ' olarak bilinen Linkedln, İnstagram'ın popüler  'Yukarı Kaydır' özelliğini uygulamayasına getireceğini açıkladı.  En az 10 bin takipçili hesapların kullanabildiği bu özellik, takipçilere ulaşmada kolaylık sağlıyor. Bu özellik ile hızlı bir şekilde profil veya linke ulaşan kullanıcılar etkişim hızını kolayca arttırıyor. Şuan için Linkedln'de test aşamasında olan uygulama, süreci başarılı bir şekilde atlattıktan sonra uygulamaya kazandırılacak.

Alessandro Paluzzi'nin keşfettiği kadarıyla, Hikâyeler özelliğine ek olarak bu kişilerin bir bağlantıya gitmek için yukarı kaydırmalarına olanak tanıyan yeni bir özellik ortaya çıkıyor. Hikâyeleri diğer platformlarda kullanan kişiler bu özelliğe aşina olsa da yine de farklı bir platformda alışması zaman alabilir. Söz konusu özellik platformun diğer sosyal ağları yakalaması adına güçlü bir özellik gibi dursa da test aşamasında olduğu için son kullanıcıya ulaşıp ulaşmayacağı henüz belirsizliğini koruyor. 

Ekran Alıntısıww

Haber Ara