Dolar

32,4618

Euro

34,7628

Altın

2.424,92

Bist

10.045,74

Instagram hesabı nasıl dondurulur? Instagram hesabı dondurma linki Türkçe

Instagram milyonlarca kullanıcısı olan devasa bir sosyal medya platformu olarak tanımlanabilir. Milyonlarca kullanıcısı olan Instagram hesabı nasıl dondurulur? Instagram hesabı dondurma linki üzerinden izlenecek 4 adım ile instagram hesabını dondurmak mümkün. Hesabın silinmeden dondurulması kullanıcıları yeniden instagram'a dönmesi için açık kapı bırakıyor. Instagram üyelik iptali, Instagram dondurulan üyeliği açma. İşte Instagram hesabı dondurma yöntemi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-06 19:43:33

Instagram hesabı nasıl dondurulur? Instagram hesabı dondurma linki Türkçe

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcı olan sosyal medya polatformu Instagram'da kullanıcıların aklında bazı soru işaretleri oluşuyor. Instagram hesabı nasıl dondurulur? sorusunu araştıran kullanıcılar Instagram hesabı dondurma linkini arıyor. İşte Instagram hesabı dondurma yöntemi...

Instagram milyonlarca kullanıcısı olan devasa bir sosyal medya platformu olarak tanımlanabilir. Milyonlarca kullanıcısı olan Instagram hesabı nasıl dondurulur? Instagram hesabı dondurma linki üzerinden izlenecek 4 adım ile instagram hesabını dondurmak mümkün. Hesabın silinmeden dondurulması kullanıcıları yeniden instagram'a dönmesi için açık kapı bırakıyor. İşte Instagram hesab dondurma yöntemi.

4 ADIMDA INSTAGRAM DONDURMA

Instagram hesap dondurma linki üzerinden 4 adımlık işlemleri takip ederek Instagram hesabınızı dondurabilirsiniz. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram, hesap dondurma, kapatma vb. işlemleri için sadece masaüstü cihazlar üzerinden yapılabilmektedir. Mobil cihazlar üzerinden Instagram hesabınızı dondurmanız mümkün değildir.

Instagram hesabını dondurmak isteyen kişiler bilgisayarın internet tarayıcısı üzerinden hesap dondurma işlemlerini yapabilirler. Diğer pek çok sosyal medya uygulamasında olduğu gibi Instagram hesabı da dondurulduktan sonra yeniden aktif olarak kullanılabilmektedir. Instagram hesabı dondurma işleminin ardından tekrar hesabını aktif olarak kullanmak isteyen kişiler mobil cihazlardan veya yine bilgisayar üzerinden hesaplarına giriş yaparak dondurulan hesabı kullanabilirler.

INSTAGRAM HESABI DONDURMA

Instagram hesap dondurma işlemi sadece internet tarayıcısı üzerinden yapılabildiği için bazı adımların takip edilmesi gerekmektedir. Mobil cihazlar üzerinden Instagram hesabı dondurma işlemi yapmak şuan için mümkün değildir.

Instagram hesabını dondurmak isteyen kişiler ilk olarak Instagram dondruma linki Türkçe ile uygulamaya giriş yapmaları gerekmektedir.

İNSTAGRAM DONDURMA İŞLEMİ ADIMLARI

Bilgisayarın internet tarayıcısı üzerinden Instagram hesabına kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır,
Açılan sayfa üzerinden Profil Düzenle seçeneğine tıklanır,
Profil düzenlemem sayfasının en altında yer alan Hesabı Geçici Olarak Kapat seçeneğine tıklanır,
Hesabı Neden Kapatıyorsun? Sorusu yanıtlandıktan sonra, Instagram hesap şifrenizi yeniden girerek hesap dondurma işlemi tamamlanır.

INSTAGRAM DONDURMA LİNKİ

Tüm bu adımları takip ederek Instagram hesabınızı geçici olarak kapatabilirsiniz. Bu işlemler hesabınızı tamamen silmez sadece hesap geçici bir süreyle kapatılır. Bu nedenle hesabınızı yeniden aktifleştirmek istediğinizde mevcut takipçileriniz ve paylaşımlarınız aynen kalarak Instagram kullanmaya devam edebilirsiniz. Instagram hesabını kalıcı olarak silmek için dondurma işlemine benzer farklı adımların takip edilmesi gerekmektedir.

INSTAGRAM DONDURDUKTAN 24 SAAT SONRA YENİDEN AÇABİLİRSİNİZ

Instagram hesabınızı dondurduktan sonra 24 saat sonra yeniden aktif hale getirebilirsiniz. Instagram dondurma işlemi tüm fotoğraf ve videolar ile beğenilerin saklı kalmasını sağlar. Ancak yeniden aktif ettiğiniz hesabınız hemen açılmaz. Bunun için birkaç saat beklemelisiniz. Hesabınızı ilk açtığınızda sayfanız boş görünür ve takipçileriniz ile takip ettiniz görünmez. Ancak gönderi sayınızı görebilirsiniz. Birkaç saat sonra dondurduğunuz hesabınız eski haline kayıpsız şekilde döner. Hesabınız aşağıdaki görünür

Haber Ara