Dolar

32,1870

Euro

34,9098

Altın

2.422,78

Bist

10.792,53

Epic Games, Fortnite'a çılgın taksi modunu getirdi

Epic Games, oyuniçi eğlenceyi arttıracak çılgın taksi modunu duyurdu. Peki Fortnite çılgın taksi modu ne gibi özelliklere sahip? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-02 19:53:43

Epic Games, Fortnite'a çılgın taksi modunu getirdi

Son zamanların viral hayatta kalma oyunlarından Epic Games yapımı olan Fortnite, oyuncuları için yeni çılgın taksi (crazy taxi) modunu getirdiğini duyurdu. 

Geçtiğimiz haftalarda Apple ve Google kısıtlamaları ile gündeme gelen Epic Games, Fortnite oyunu için gazını kesmedi. Kısa süreli bir mod olacağını açıklayan şirket, bugün itibari ile çılgın taksi modunu oyuncularının kullanımına sundu.

Amaç 50 yıldız toplamak

Resmi Fortnite Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre yeni modun adı Tilted Taxis olacak. Mod içeriğine bakacak olursak eğer, oyuncular kendilerince bir ekip oluşturarak bu sefer bir yeşilliğin ortasında değil, bir şehrin merkezinde taksiler ile 50 yıldızlık deneyim puanlarını toplayacak. İkonik Crazy Taxi oyununda müşteri ilişkilerini o kadar da umursamayan, yolların kurallarını ise hiç umursamayan bir taksi sürücüsü olarak biliyorduk. Burdan yola çıkılarak bu modda herhangi bir kural olması beklenmiyor. Zaten kısa süreli bir etkinlik olduğunu da belirtmiştik. Görünüşe göre Epic Games oyunda eğlence ve kargaşayı arttırmayı hedefliyor ayrıca mod bir hayli eğlenceli gözüküyor. İleriki günlerde oyuncuların sosyal mecralar üzerinde tepki videolarını görmemiz muhtemel gözüküyor.

maxresdefault (1)

Haber Ara