Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Darkorbit'e benzeyen The Tomorrow War tamamen ücretsiz oldu

Bir uzay similasyonu oyunu olan ve Darkorbit'e çok benzeyen The Tomorrow War tamami ile ücretsiz oldu. The Tomorrow War nedir? The Tomorrow War ücretsiz mi? The Tomorrow War uzay similasyonu oyunu mu?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-19 13:19:10

Darkorbit'e benzeyen The Tomorrow War tamamen ücretsiz oldu

Çevrimiçi platformlarda birçok oyun bulunuyor. Bazı oyunlar çok pahalı olurken bazıları ise o gayet uygun fiyatlı oluyor. Steam, Epic Games gibi platformlar sayesinde satın aldığınız bir oyunu hızlı bir şekilde yükleyip oynayabiliyorsunuz. Bu platformlardan olan Epic Games, her hafta ücretsiz olarak verdiği oyunlar ile gündeme geliyordu. Bu kez ise IndieGala, bünyesindeki oyunu The Tomorrow War tamamen ücretsiz oldu. 

Bir uzay simülasyonu olan The Tomorrow War Rus yazar Alexander Zorich'in kitaplarını temel alıyor. Hikayesini Rus yazar Alexander Zorich'in kitaplarını temel alıyor. Bu kitap serisinde uzayda iki imparatorluğun galaksiler arası savaşları konu ediniliyor. 

Oyuncular, United Earth Empire (Birleşik Dünya İmparatorluğu) ve Konkordia arasındaki savaşlara, bölgesel operasyonlara katılmanın yanı sıra çeşitli uzaylı ırklarıyla tanışacak, gayri resmi askeri organizasyonlara karşı savaşacak ve tabii ki son savaşta da saflardaki yerini alacak.

27. yy'da geçen oyunda Dünya'da barış vardır. İnsanlık, Güneş Sistemi'nin dışına çıkmanın yolunu bulmuş ve binlerce ışık yılı uzaklıktaki gezegenler kolonileştirilmiştir. Ancak Birleşik Dünya İmparatorluğu, galakside sadece bir tane imparatorluğa yer olduğunu düşünen eski düşmanıyla çıkmaza girer.

wqeqweqweqweqwe

300 yıl önce insan kolonilerinden bir tanesi, kadim insan dinlerinden bir tanesi olan Zerdüştlük'ü benimser. Konkordia adını verdikleri yeni bir ulus oluşturan bu koloni, insanlarını klonlayarak nüfusunu artırır. Konkordia, hâlihazırda 30 gezegeni fethetmiş ve güçlü bir ulus haline gelmiştir. İki imparatorluk arasında barış anlaşması imzalanmış olsa da tansiyon hiç düşmemiştir.

Hikayesi gereği aksiyonu bol olacak olan oyun şuanda tamamen ücretsiz bir şekide IndieGala platformunda yer alıyor. Oyunu indirmek için yapmanız gerekenler; yeni bir hesap oluşturduktan sonra arama kısmanına The Tomorrow War yazmak. Ücretsiz bir şekilde kütüphanenize eklediğiniz oyunu indirip dolayasıya keyfini çıkarabilirsiniz. 

Haber Ara