Dolar

32,2650

Euro

34,7655

Altın

2.401,95

Bist

10.336,50

Clubhouse nedir? Clubhouse uygulamasından nasıl para kazanılır?

Clubhouse nedir? Clubhouse'dan nasıl para kazanılır? Sosyal medya hesaplarından para kazanmak son zamanlarda büyük bir kazanç kapısı oldu. Özellikle evlere kapandığımız günlerde teknoloji üzerinden para kazanma oranları yükseldi. Cubhouse uygulaması da rakiplerine yaklaşabilmek ve kullanımı artırmak için para kazanma dönemini başlatıyor. Peki ama clubhouse nedir, nasıl kullanılır? Clubhouse üzerinden nasıl para kazanılır?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-06 10:21:06

Clubhouse nedir? Clubhouse uygulamasından nasıl para kazanılır?

Clubhouse nedir? Clubhouse uygulanasından nasıl para kazanılır? Sosyal medya hesaplarından para kazanmak son zamanlarda büyük bir kazanç kapısı oldu. Özellikle evlere kapandığımız günlerde teknoloji üzerinden para kazanma oranları yükseldi. Cubhouse uygulaması da rakiplerine yaklaşabilmek ve kullanımı artırmak için para kazanma dönemini başlatıyor. Peki ama clubhouse nedir, nasıl kullanılır? Clubhouse üzerinden nasıl para kazanılır? Clubhouse nedir?

2020 yılında yazılım geliştiricileri Alpha Exploration Co. tarafından başlatılan, yalnızca davetiyeyle kullanılabilen, sesli sohbet içeren bir uygulamadır. Clubhouse çeşitli konularda konuşmalar, talk showlar, müzik, ağ oluşturma, dating, performanslar, politik tartışmalar ve daha fazlasıyla çok çeşitli kulüpler ve sanal odalar sunar.

Clubhouse uygulamasından nasıl para kazanılır?

clubhousedan nasıl para kazanılır

Clubhouse, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Clubhouse'tan para kazanmak için müjdeli bir haber verdi. Sosyal medya uygulaması, içerik oluşturucular için ilk para kazanma özelliği olan Ödemeler'i duyurdu. ödeme göndermek için, bir içerik oluşturucunun (özelliği etkinleştirmiş olan) profiline gidip, "Para Gönder"e dokunmak yeterli olacak. Daha sonra göndermek istediğiniz miktarı gireceksiniz. Ödemenin yüzde 100'ü içerik oluşturucuya gidecek. Bu ödemelerden clubhouse hiçbir ücret talep etmeyecek, uygulamadan gelen paraların hepsini kullanıcı alacak.

Haber Ara