Dolar

32,5246

Euro

34,9220

Altın

2.434,05

Bist

9.716,77

Apple Magsafe nedir? Apple Magsafe nasıl kullanılır?

Apple Magsafe kullanıcılarına daha hızlı bir şarj deneyimi yaşatmak adına kablosuz şarj edebilme özelliğine sahip bir aygıttır. Apple Magsafe hangi modellerde çalışır? Apple Magsafe özellikleri nedir? Apple Magsafe fiyatı nedir? İşte merak edilen tüm detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-06-21 13:50:55

Apple Magsafe nedir? Apple Magsafe nasıl kullanılır?

Apple MagSafe nedir?

Apple MagSafe nedir? Son zamanlarda gündemde olan konulardan biri olan MagSafe şarj cihazı, iPhone'unuzu kablosuz olarak hızlı ve güvenli bir şekilde şarj etmek için tasarlanmış bir cihazdır. Bu sistem, koşullara akıllı bir şekilde uyum sağlayarak, şarj sürecini 15 W'a kadar maksimum güç sağlayacak şekilde optimize ederek iPhone'unuzun daha kısa sürede kablosuz olarak şarj edilmesini sağlar.

MagSafe kılıflar ne işe yarıyor?

MagSafe kılıfları, telefonun hem içine hem de dışına çizilmeye karşı dayanıklı bir kaplama uygular. Ancak tüm malzemeler ve kaplamalar zamanla sararmayı önlemek için optimize edilmiştir.

 

MagSafe hangi iPhone'larda var?

MagSafe; iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 12 ve iPhone 12 Pro'nuza yapışıyor ve 15 W'a kadar daha hızlı kablosuz şarj olanağı sunmakta.

Apple MagSafe nasıl kullanılır? 

1-) iPhone 12 modelleri: MagSafe şarj aygıtını iPhone'un veya MagSafe özellikli kılıfının arkasına yerleştirin. iPhone şarj olmaya başladığında şarj oluyor sembolü görünür.

Not: iPhone deri cüzdan kılıfı takılıysa iPhone'un arkasına MagSafe şarj aygıtını yerleştirmeden önce bu kılıfı çıkarın.

2-) Diğer iPhone modelleri: iPhone'u (desteklenen modeller) MagSafe şarj aygıtının ortasına yüzü yukarı bakacak şekilde yerleştirin. iPhone, şarj aletiyle düzgün bir şekilde hizalandığında durum çubuğunda yeşil renkte  'şarj ediyor' görseli gözükür.

3-) Kablosuz şarj kutusuna sahip AirPods veya AirPods Pro: AirPods'unuzu şarj kutusuna koyun, kapağı kapatın, sonra kutuyu MagSafe şarj aletinin ortasına, durum ışığı yukarı bakacak şekilde yerleştirin. Kutu, şarj aletiyle düzgün bir şekilde hizalandığında durum ışığı birkaç saniye yanar, sonra şarj etmeye devam eder ama durum ışığı söner.

Apple MagSafe fiyatı nedir?

Apple'ın resmi satış sitesine baktığımızda Apple MagSafe ‘in başlangıç fiyatının 399 TL olarak hesaplanmıştır.

Haber Ara