Dolar

32,3624

Euro

34,7026

Altın

2.395,11

Bist

10.163,01

Ziraat Türkiye kupası çeyrek final kura çekimi ne zaman? ZTK çeyrek ve yarı final kura çekimi saat kaçta?

Merakla beklenen Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve final kura çekilişleri için TFF açıklama yaptı. Beklenen gün için geri sayım başladı. Peki ama Ziraat Türkiye kupası çeyrek final kura çekimi saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte merak edilen ZTK kura çekimi saati, günü ve detayları...

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-09 23:37:31

Ziraat Türkiye kupası çeyrek final kura çekimi ne zaman? ZTK çeyrek ve yarı final kura çekimi saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası 16 turluk karşılaşmalar tamamlandı. Tüm maçların istatistikleri çıkarıldı ve yenileri için nefesler tutuldu. Milyonlarca futbolseverin beklediği 'Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kura çekimi ne zaman?' sorusu yanıt bekliyor. İşte Ziraat Türkiye Kupası hakkında merak edilenler...

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final takımları

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final takımları, bu haftaki karşılaşmalarla belli oldu. Bu karşılaşmaların sonunda çeyrek finale yükselen 8 takım şu şekilde; Karagümrük, Galatasaray, Ankaragücü, Konyaspor, Başakşehir, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kura çekimi ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kuraları aynı tarihte çekilecek. Türkiye Futbol Federasyonu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kura çekiminin 12 Şubat pazartesi günü yapılacağını belirtti. Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak kura çekimi saat 14.00'da A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadeleleri 27, 28, 29 Şubat tarihinde oynanacak. Eşleşmelerin belli olmasının ardından maçların tam günü ve saati belirlenecek.

Haber Ara