Dolar

32,2265

Euro

35,0556

Altın

2.509,19

Bist

10.643,58

Yukatel Denizlispor oyuncularına 'UYGUN' açıklama

Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak olan Yukatel Denizlispor'un Teknik adamı Bülent Uygun salgın nedeniyle tedirgin olan futbolcularla konuştuğunu söyledi

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-18 22:34:53

Yukatel Denizlispor oyuncularına 'UYGUN' açıklama

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, futbolcuların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle tedirgin olduğunu ancak onlarla bu konuda görüşmeler yaptığını dile getirdi.

Uygun, Süper Lig'in 27. haftasında 21 Mart Cumartesi günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak olan yeşil-siyahlıların, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk adaylarından biriyle yapacakları karşılaşmaya, sakatlığı bulunan 8 oyuncudan yoksun çıkacaklarını belirten Uygun, "Bizim adımıza sakatlıklarımız eksi olacak ama elimizden gelen, tüm yeteneklerimizi sergileyerek inşallah Sivas'tan Denizli'ye mutlu dönmek istiyoruz. Kazanma istikrarımızı devam ettirmek istiyoruz. Milli maç arasında sakatların düzeleceğini düşünüyoruz. Ondan sonra hedeflerimizi belirleyeceğiz." dedi.

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) ilgili alınan tedbirlerin sorulması üzerine Uygun, şöyle konuştu:

"Futbol seyirciyle güzel ama şu anda ülke olarak bir problemle mücadele ediyoruz. Devletimizin aldığı kararlar sayesinde en az hasarla geçirmeye çalışıyoruz. Bu süreci atlatarak en kısa sürede seyircili futbol müsabakalarına döneriz. Takım olarak önlemlerimizi aldık. Hijyenik bir ortamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Futbolcular tedirgin ama onlarla konuştum. Tüm önlemleri aldık. Devletimiz bizimle ilgili kararları doğru bir şekilde veriyor. Milletimizi yaşatalım ki devletimiz olsun. Devletimiz de milletimizi en güzel şekilde yaşatmak için elinden gelen her şeyi ve önlemi alıyor. Yabancı futbolcularımla da aynı şekilde konuştum."

Haber Ara