Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Ünlü futbolcu Arda Güler'i takımında istiyor

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ancak yaşadığı sakatlıklar ve teknik direktör Ancelotti'nin şans vermemesi sebebiyle bir türlü istediği forma şanslarını bulamayan Arda Güler, birçok Avrupa devinin radarında. Arda Güler ile ilgili çıkan transfer haberleri Avrupa futbolunun yıldız isimlerinin bile gündemine girmiş durumda.

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-14 00:34:56

Ünlü futbolcu Arda Güler'i takımında istiyor

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ancak yaşadığı sakatlıklar ve teknik direktör Ancelotti'nin şans vermemesi sebebiyle bir türlü istediği forma şanslarını bulamayan Arda Güler, birçok Avrupa devinin radarında. Bu sebeple takımdan ayrılabileceği ifade edilen genç oyuncunun transferi için İtalyan ekibi Milan'ın da adı geçiyor.

Arda'ya Milan kancası

Real Madrid Kulübü, Arda Güler'in takımdan ayrılmasından yana değil. Ancak genç oyuncu daha fazla süre almak istiyor. İspanyol basını da bu yüzden Arda'nın bir sezonluğuna kiralık verilebileceğini iddia ediyor.

Bu noktada oyuncunun adı İtalyan kulübü Milan ile anılmaya başlandı. 2020'de Brahim Diaz'ı Real Madrid'den kiralayan ve 3 sezon boyunca genç yetenekten faydalanan İtalyan ekibinin yeni hedefinin Arda Güler olduğu belirtiliyor.

Leao Arda'yı takımında istiyor

Arda Güler ile ilgili çıkan bu haberlere Milan'ın yıldız oyuncusu Rafael Leao da oldukça ilgili. Başarılı futbolcu Arda Güler'in 10 numaralı Milan formasını giydiği bir görseli sosyal medya hesabından beğendi.

Milan forması giydirilen görselde Arda Güler için 'Onu Milan'da görmek ister misiniz?' şeklinde bir de soru soruluyor.

74962c5d-ggotyxqx0aaw9wh

Arda Güler, Real Madrid'de şimdiye kadar 89 dakika süre alabildi. Milli oyuncumuz eflatun beyazlılarda şimdiye kadar gol atamadı.

Arda Güler, Real Madrid'e transfer olduktan sonra sakatlık yaşamıştı ve ABD kampını kaçırmıştı. Genç oyuncu sonraki süreçte iyileşse de talihsiz bir şekilde yeniden sakatlanmıştı. Milli oyuncu bu süreci atlatırken artık Ancelotti'nin kendisine daha fazla süre vermesini bekliyor.

Arda Güler'in A Milli Takımımızla birlikte Almanya'daki Avrupa Şampiyonası'nda boy göstermesi bekleniyor.

Haber Ara