Dolar

32,4951

Euro

34,9419

Altın

2.430,00

Bist

9.789,54

Türk Telekom Arena'nın yeni adı ne? Galatasaray'ın yeni stadyum ismi ne oldu? Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin adı ne oldu?

Türk Telekom Arena'nın yeni adı ne? Galatasaray'ın yeni stadyum ismi ne oldu? Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin adı ne oldu? Galatasaray ile Türk Telekom arasında 10 yıldır süren stadyum isim hakkı sponsorluğu geçtiğimiz haftalarda sona ermişti. Taraflar anlaşma yenilememe konusunda mutabık kaldı ve Galatasaray yeni stadyum isim sponsoru arayışına girmişti. Galatasaray büyük bir firma ile sponsorluk anlaşması yaptığını duyurdu. Peki Galatasaray'ın yeni stadyum isim sponsoru kim, hangi firma? Bu konu hakkında merak edilen tüm detaylara haberimizde değineceğiz. İşte merak edilen detayların cevabı...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-10-12 08:35:57

Türk Telekom Arena'nın yeni adı ne? Galatasaray'ın yeni stadyum ismi ne oldu? Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin adı ne oldu?

Galatasaray Stadının yeni adı ne oldu?

Galatasaray'ın yeni stad adı belli oldu. Galatasaray'a sponsor olan firmanın NEF olduğu açıklandı. Galatasaray Kulübü, Timur Şehircilik Planlama A.Ş ile 10 sezon için stat isim hakkına ilişkin sponsorluk ve reklam tanıtım sözleşmesi imzalandığını açıkladı. Yeni anlaşma ile Galatasaray'ın stadyum ismi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi NEF Stadyumu oldu.

Galatasaray Satdyum isim sponsoru kim oldu?

Sarı-kırmızılı kulüpten anlaşmaya ilişkin yapılan açıklama şöyle: "Şirketimiz ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Timur Şehircilik Planlama A.Ş arasında 5 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplamda 10 (5+5) sezon için 725.000.000 TL + KDV değerinde stat isim hakkına ilişkin sponsorluk ve reklam tanıtım sözleşmesi imzalanmıştır. İşbu tutarın 652.500.000 TL + KDV'si şirketimize, geri kalan 72.500.000 TL + KDV ise Galatasaray Spor Kulübü Derneği'ne ödenecektir."

Haber Ara