Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Takım otobüssüz kaldı: Futbolcular stadyuma yürüyerek gitmek zorunda kaldı

TFF 2. Lig ekibi Afyonspor ekonomik anlamda zor günlerden geçiyor. Son olarak takımın anlaştığı ulaşım firmasının ödemesini yapamaması dolayısıyla futbolcular, kaldıkları otelden maç oynayacakları stada yürüyerek gitmek zorunda kaldı

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-04 20:28:25

Takım otobüssüz kaldı: Futbolcular stadyuma yürüyerek gitmek zorunda kaldı

Afyonkarahisar'da futbol liglerinde ender görülen olaylardan birisi meydana geldi. Bir süredir ekonomik anlamda sorunlar yaşayan Afyonspor, bu sefer de ulaşım ve güvenlik firmasıyla sıkıntı yaşadı.

Afyonspor'un ulaşım ihtiyacını karşılayan otobüs firması, yönetimin kendilerine ödeme yapmamalarını gerekçe göstererek futbolcuları taşımadı. Bunun üzerine futbolcular, 1461 Trabzon maçını oynayacakları Zafer Stadı'na kaldıkları otelden güvenlik olmadan taraftar grubu eşliğinde yürüyerek gitti.

c5b041be-iha_20231018aw055928_02

Güvenlik firması ise yine otobüs firması gibi ödeme alamamalarını gerekçe göstererek karşılaşmada görev yapmama kararı aldı. Bunun üzerine stat içerisinde ve çevresinde güvenliği polis ekipleri sağladı.

Teknik Direktör Turan Saltık ise geçmiş dönemlerde malik kriz yaşandığını ama böyle bir olayın ilk defa yaşandığını söyleyerek, bu durumdan üzgün olduğunu söyledi. Saltık, "Futbol adına şehrimizin adına ve oyuncularımızı adına bu durumdan dolayı çok üzgünüm. Adını koyamadığımız bir olay yaşanıyor. Maçtan sonra inşallah bu olayın çözümü için yönetimle görüşeceğiz" dedi.

Haber Ara