Dolar

32,3339

Euro

35,1327

Altın

2.308,99

Bist

9.079,97

Şanlıurfaspor - Ankaraspor maçı canlı yayınlanacak mı?

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta 3.hafta maçında Şanlıurfaspor kendi saha ve taraftarı önünde Ankaraspor'u konuk ediyor. Birçok futbol sever nefesleri kesecek olan bu zorlu müsabakayı ekran başında takip etmek istiyor. Bunun içinde arama motorlarından Şanlıurfaspor - Ankaraspor maçı hakkında araştırmalar yapılıyor. Peki Şanlıurfaspor - Ankaraspor maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-09-18 16:12:18

Şanlıurfaspor - Ankaraspor maçı canlı yayınlanacak mı?

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta 3.hafta maçında Şanlıurfaspor kendi saha ve taraftarı önünde Ankaraspor'u konuk ediyor. Birçok futbol sever nefesleri kesecek olan bu zorlu müsabakayı ekran başında takip etmek istiyor. Bunun içinde arama motorlarından Şanlıurfaspor - Ankaraspor maçı hakkında araştırmalar yapılıyor. Peki Şanlıurfaspor - Ankaraspor maçı hangi platformdan canlı yayınlanacak?

Şanlıurfaspor - Ankaraspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Şanlıurfaspor - Ankaraspor 5. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadele Pazar akşamı saat 19:00'da oynanacak.

Şanlıurfaspor - Ankaraspor maçı canlı yayınlanacak mı? Hangi kanalda?

Şanlıurfaspor - Ankaraspor maçı ulusal ve yerel kanalların yayın akışında yer almıyor. Ancak ev sahibi Şanlıurfaspor'un da resmi YouTube kanalından da bu müsabakayı yayınlaması bekleniyor.

Haber Ara