Dolar

32,3710

Euro

34,7807

Altın

2.437,24

Bist

10.082,77

Rekor bonservisle giden milli oyuncu verdiği röportaj sonrası kadro dışı kaldı!

Yaz transfer döneminde 25 milyon euro bonservis bedeli ile Hollanda ekibi Feyenoord’dan Portekiz temsilcisi Benfica’ya transfer olan milli oyuncu Orkun Kökçü verdiği röportaj sonrası kadro dışı bırakıldı. Peki, Orkun Kökçü neden kadro dışı bırakıldı? Orkun Kökçü röportajında neler dedi? İşte detaylar...

1 Ay Önce Güncellendi

2024-03-18 20:41:28

Rekor bonservisle giden milli oyuncu verdiği röportaj sonrası kadro dışı kaldı!

Yaz transfer döneminde 25 milyon euro bonservis bedeli ile Hollanda ekibi Feyenoord'dan Portekiz temsilcisi Benfica'ya transfer olan milli oyuncu Orkun Kökçü verdiği röportaj sonrası kadro dışı bırakıldı. Peki, Orkun Kökçü neden kadro dışı bırakıldı? Orkun Kökçü röportajında neler dedi? İşte detaylar...

Benfica'da Orkun'a kadro dışı şoku

Benfica'da forma giyen milli oyuncu Orkun Kökçü, Portekiz Ligi'nin 26'ncı haftasında oynanacak Casa Pia - Benfica maçının kadrosuna alınmadı.

Portekiz basınında yer alan haberlere göre Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt'in Orkun Kökçü'yü yaptığı açıklamaları nedeniyle kadro dışı bırakıldığı iddia edildi.

ddd

Orkun Kökçü neden kadro dışı bırakıldı?

Record'un haberine göre Orkun Kökçü'nün kadro dışı kalmasına sebebiyet veren açıklama şu şekilde:

“Buraya geldiğimden beri beni özel hissettiren biri olmadı. Buna teknik direktör Roger Schmidt de dahil. Ben masaya vuran ya da taleplerde bulunan biri değilim ama belki de bana verdiği rol nedeniyle fazla mütevazıydım. Teknik direktör beni savunmaya yakın oynatıyor, bana her türlü görevi veriyor ama benim niteliklerimden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız buna gerek yok. Ben ileriyi düşünen biriyim, ileriye attığım paslarla tanınırım. İstatistiklerim bunu ispatlıyor. Benfica için daha fazlasını verebilirim. Belki de hayal kırıklığım bundan kaynaklıdır.”

Orkun Kökçü, bu sezon Benfica formasıyla toplamda 34 maçta forma giyerken, 3 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

Haber Ara