Dolar

32,4123

Euro

34,8332

Altın

2.437,27

Bist

10.082,77

Real Madrid - Manchester City maçı şifresiz mi? Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final maçları başlıyor. Merakla beklenen maçta İspanyol devi Real Madrid ile Avrupa futbolunun son 10 yılına damga vuran ve son Şampiyonlar Ligi şampiyonu ünvanını taşıyan Manchester City karşı karşıya gelecek. Manchester City, bir önceki turda Kopenhag’ı eleyerek adını çeyrek finale yazdırırken Real Madrid ise Alman ekibi Leipzig’i elemişti. Şimdi futbolseverler müsabaka öncesi milli futbolcumuz Arda Güler'in de forma giyme ihtimalinin bulunduğu maçın yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, Real Madrid - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta? Real Madrid-Manchester maçı maçı şifresiz mi, hangi kanalda yayınlanacak? Arda Güler forma giyecek mi? İşte karşılaşma ile ilgili detaylar...

3 Hafta Önce Güncellendi

2024-04-08 13:27:37

Real Madrid - Manchester City maçı şifresiz mi?  Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları başlıyor. Merakla beklenen maçta İspanyol devi Real Madrid ile Avrupa futbolunun son 10 yılına damga vuran ve son Şampiyonlar Ligi şampiyonu ünvanını taşıyan Manchester City karşı karşıya gelecek. Manchester City, bir önceki turda Kopenhag'ı eleyerek adını çeyrek finale yazdırırken Real Madrid ise Alman ekibi Leipzig'i elemişti. Şimdi futbolseverler müsabaka öncesi milli futbolcumuz Arda Güler'in de forma giyme ihtimalinin bulunduğu maçın yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, Real Madrid - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta? Real Madrid-Manchester maçı maçı şifresiz mi, hangi kanalda yayınlanacak? Arda Güler forma giyecek mi? İşte karşılaşma ile ilgili detaylar...

Real Madrid - Manchester City maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid, Guardiola'nın çalıştırdığı İngiliz Manchester City takımını ağırlayacak.

Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak olan Real Madrid - Manchester City maçı 9 Nisan 2024 salı günü (yarın) TSİ saat 22.00'da başlayacak. Dev mücadele Exxen platformu üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Şampiyonlar Ligi'nde 11. maç

Real Madrid ile Manchester City kulüpleri, UEFA Şampiyonlar Ligi mecrasında daha önce 10 karşılaşmada mücadele etti. Bu maçlarda Manchester City'nin 4, Real Madrid'in ise 3 galibiyeti bulunurken 3 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Söz konusu maçlarda Manchester City 17, Real Madrid ise 14 gol attı.

İki ekip, son olarak geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final aşamasında rakip olmuştu. İlk maç 1-1 berabere biterken, rövanş maçında Madrid temsilcisini 4-0 mağlup eden Manchester City, finale çıkmıştı.

Real Madrid La Liga'da şampiyonluğa koşuyor

Carlo Ancelotti'nin teknik direktörlük koltuğunda oturduğu Real Madrid, La Liga'da zirvede bulunuyor. Ligde en yakın rakibi Barcelona'nın 8 puan önünde bulunan Madrid ekibi, ligde oynadığı 30 karşılaşmada rakip fileleri 66 kez havalandırırken kalesinde ise sadece 20 gol gördü. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde son olarak Leipzig'i toplamda 2-1 geçerek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

Manchester City Kupa 1'de tekrar mutlu son istiyor

Manchester City, son olarak İnter'le oynanan final mücadelesini kazanarak 2023 yılı Şampiyolar Ligli kupasını müzesine götürmüştü. Erken final olarak nitelen maç öncesi City, Premeir Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdürüyor. Manchester ekibi bu sezon ligde oynadıkları 21 karşılaşmada 71 gol atarken kalesinde ise 31 gole engel olamadı. Manchester City, Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig, Young Boys ve Kızılyıldız'ın bulunduğu G Grubu'nu lider tamamlamış, ardından Galatasaray'ın olduğu gruptan gelen Kopenhagı eleyerek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

Haber Ara