Dolar

32,4138

Euro

34,8209

Altın

2.441,04

Bist

10.082,77

PSG - Barcelona maçı şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları ne zaman?

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı dün oynanan 2 dev maçın ardından bugün oynanacak diğer maçlarla devam edecek. Bu akşam oynanacak olan maçta Atletico Madrid, sahasında Borussia Dortmund’u konuk ederken Barcelona ise PSG deplasmanına çıkacak. Peki, PSG - Barcelona maçı şifresiz mi? PSG - Barcelona çeyrek final maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte karşılaşmanın yayın bilgilerine ilişkin detaylar...

3 Hafta Önce Güncellendi

2024-04-10 15:05:16

PSG - Barcelona maçı şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları ne zaman?

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı dün oynanan 2 dev maçın ardından bugün oynanacak diğer maçlarla devam edecek. Bu akşam oynanacak olan maçta Atletico Madrid, sahasında Borussia Dortmund'u konuk ederken Barcelona ise PSG deplasmanına çıkacak. Peki, PSG - Barcelona maçı şifresiz mi? PSG - Barcelona çeyrek final maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte karşılaşmanın yayın bilgilerine ilişkin detaylar...

Devler Ligi'nde çeyrek final heyecanı devam ediyor

Devler Ligi'nde çeyrek finalin ilk ayağı bugün oynanacak olan maçlarla son bulacak. Kupanın gediklilerinden Atletico Madrid sahasında Borussia Dortmund'u konuk ederken, Barcelona ise Nou Camp'ta PSG'yi ağırlayacak.

PSG - Barcelona maçı saat kaçta hangi kanalda?

PSG - Barcelona maçı bugün saat 20.00'da Exxen platformu üzerinden yayınlanacak.

ATLETİCO DORTMUND MAÇI ŞİFRESİZ Mİ HANGİ KANALDA?

Real Madrid 3-3 Manchester City

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid ile Manchester City dün akşam karşı karşıya geldi. Madrid'de oynanan mücadele maç 3-3'lük eşitlikle sonuçlandı.

Milli futbolcumuz Arda Güler, mücadelede süre almadı.

Arsenal 2-2 Bayern Münih

Yine dün gece oynanan çeyrek final ilk maçında İngiliz ekibi Arsenal ile Bayern Münih karşıkarşıya geldi. Londra'da oynanan maç 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

Arsenal'in gollerini 12. dakikada Bukayo Saka ve 76. dakikada Trossard atarken Bayern Münih'in sayılarını 18. dakikada Gnabry ve 32. dakikada penaltıdan Harry Kane kaydetti.

Haber Ara