Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Milli maçlar ne zaman? Macaristan-Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? A Milli Takım aday kadrosu

A Milli Futbol takımımız Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Aday kadronun açıklamdığı milli takımımız hazırlık maçları kapsamında Macaristan ve Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Macaristan - Türkiye maçı Puskas Arena’da, Avusturya- Türkiye karşılaşması ise Ernst Happel Stadyumu’nda oynanacak. Peki Milli maçlar ne zaman oynanacak? Macaristan-Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Aday kadroya hangi futbolcular davet edildi? İşte detaylar...

1 Ay Önce Güncellendi

2024-03-19 21:37:14

Milli maçlar ne zaman? Macaristan-Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? A Milli Takım aday kadrosu

A Milli Futbol takımımız Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Aday kadronun açıklamdığı milli takımımız hazırlık maçları kapsamında Macaristan ve Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Macaristan - Türkiye maçı Puskas Arena'da, Avusturya- Türkiye karşılaşması ise Ernst Happel Stadyumu'nda oynanacak. Peki Milli maçlar ne zaman oynanacak? Macaristan-Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Aday kadroya hangi futbolcular davet edildi? İşte detaylar...

Milli maçlar ne zaman?

Liglere verilen milli arayla beraber futbolseverler Macaristan ve Avusturya ile oynanacak milli maçlara odaklandı. Macaristan - Türkiye karşılaşması 22 Mart cuma günü saat 22.45'te oynanacak. Mücadele TRT Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek. Avusturya ile oynanacak mücadele ise 26 Mart Salı günü saat 22.45'te oynanacak.

İşte A Milli takım maç programı;

22 Mart Cuma Macaristan - Türkiye 22.45

26 Mart Salı Avusturya - Türkiye 22.45

A Milli Takım aday kadrosu

KALECİLER:

Mert Günok
Muhammed Şengezer
Okan Kocuk
Uğurcan Çakır

DEFANS:

Mert Müldür
Zeki Çelik
Ahmetcan Kaplan
Merih Demiral
Ozan Kabak
Samet Akaydin
Cenk Özkacar
Ferdi Kadıoğlu

ORTA SAHA:

Hakan Çalhanoğlu
İsmail Yüksek
Kaan Ayhan
Orkun Kökcü
Salih Özcan

FORVET:

Cengiz Ünder
İrfan Can Kahveci
Yunus Akgün
Barış Alper Yılmaz
Kerem Aktürkoğlu
Semih Kılıçsoy
Abdülkadir Ömür
Arda Güler
Can Uzun
Enes Ünal
Kenan Yıldız
Yusuf Yazıcı

Aday kadroda değişiklik

Macaristan ve Avusturya ile özel maçta karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı'nda sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder ile Ferdi Kadıoğlu aday kadrodan çıkarıldı.

Bu iki oyuncunun yerine İskoçya'nın Rangers ekibinde görev yapan Rıdvan Yılmaz ile Corendon Alanyaspor'dan Oğuz Aydın, aday kadroya dahil edildi.

Haber Ara