Dolar

44,0680

Euro

51,2016

Altın

7.301,96

Bist

12.792,81

Melo'ya karşı 6 isim teklif ettiler

Inter, Felipe Melo için Galatasaray'a takasta oyuncu göndermek istiyor.

12 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-24 18:27:32

Melo'ya karşı 6 isim teklif ettiler

Sezonun sona ermesinin ardından Galatasaray'dan ayrılacağı söylentileri ayyuka çıkan Felipe Melo için yolun sonu gelmiş gibi gözüküyor.

İtalyan basını, son dönemde gündemine sıklıkla taşıdığı Inter – Melo – Galatasaray üçgeninde yaşanan sıcak temasların ‘imza' ile sonuçlanmak üzere olduğunu yazdı.

Corriere dello Sport'un haberine göre; Inter, Felipe Melo ile 2 yıllık, 2,5 milyon euro + bonusları içeren bir kontrat üzerinde anlaşmaya vardı.

GALATASARAY'A TAKAS TEKLİFİ

Ancak İtalyan ekibinin bonservis bedeli ödemek istemediği kaydedildi. Inter'in, Galatasaray'a; Taider, Obi, Donkor, Juan Jesus, Dodo ve Nagatomo'nun yer aldığı bir ‘takasta kullanılabilecek isimler' listesi sunduğu ve sarı-kırmızılı kulüpten cevap beklediği kaydedildi.

Galatasaray'ın takasa onay vermesinin hemen ardından, Melo'nun yeni takımı Inter ile sezon başı kampına katılacağı da vurgulandı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Dubai'de patlama! BAE'den açıklama

Haber Ara