Dolar

32,2671

Euro

34,9560

Altın

2.442,25

Bist

10.163,31

Manchester United'ın teknik direktörü Solskjaer'den temsilcimiz Medipol Başakşehir hakkındaki yorumu

Manchester United'ın teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, temsilcimiz Medipol Başakşehir'in gelişme içerisinde olan bir takım olduğunu söyledi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-10 22:43:15

Manchester United'ın teknik direktörü Solskjaer'den temsilcimiz Medipol Başakşehir hakkındaki yorumu

Temsilcimiz Medipol Başakşehir'in Kopenhag'ı geçmesi halinde UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde karşılaşması muhtemel rakiplerden  Manchester United'ın teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Medipol Başakşehir'in gelişme içerisinde olan bir takım olduğunu söyledi.

Kulübün internet sitesinde temsilcimiz hakkında konuşan Solskjaer, "Son zamanlarda onların iyi gittiğini görüyorum, Başakşehir takım olarak gelişiyor." sözlerini kullandı.

Başakşehir ile karşılaşmanın kendisi için heyecan oluşturacağını da belirten Norveçli teknik direktör, "Çünkü benim eski bir öğrencim Başakşehir'de oynuyor, Fredrik Gulbrandsen. Molde'de onunla bir kaç yıl beraber çalışmıştım." şeklinde konuştu.

Medipol Başakşehir, son 16 turu ilk maçında 1-0 mağlup ettiği Danimarka ekibi olan Kopenhag takımını elemesi halinde UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Manchester United-LASK eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. 

Haber Ara