Trendyol 1. Lig'in 14. haftası, Serikspor–Sarıyer mücadelesiyle tamamlandı. Haftaya lider giren Sipay Bodrum FK, Ümraniye'deki yenilgisiyle koltuğu kaybederken; Atko Grup Pendikspor deplasmanda aldığı kritik galibiyetle liderliğe yükseldi. Ligin alt sıralarında ise kaos sürüyor.
SERİKSPOR KAPANIŞTA FARKLI KAZANDI
Serikspor, sahasında ağırladığı SMS Grup Sarıyer'i 3-0 mağlup etti. Etkili oyunu ile taraftarına güven veren Serikspor, puanını 22'ye çıkararak üst sıralara tutundu.
BODRUM FK YIKILDI, PENDİKSPOR TAHTI ALDI
Haftaya lider giren Sipay Bodrum FK, deplasmanda Eminevim Ümraniyespor'a 1-0 yenilince büyük darbe aldı.
Takipçisi Atko Grup Pendikspor, Hatayspor'u 1-0 geçerek haftayı lider kapattı. Bu sonuçla zirvede dengeler tamamen değişti.
HAFTANIN SKORLARI
Manisa FK – Adana Demirspor: 5-0
Atakaş Hatayspor – Atko Grup Pendikspor: 0-1
Bandırmaspor – Arca Çorum FK: 1-0
Boluspor – Amed Sportif: 4-1
İstanbulspor – Sakaryaspor: 3-3
Ümraniyespor – Sipay Bodrum FK: 1-0
Iğdır FK – Erzurumspor: 2-1
Vanspor – Ankara Keçiörengücü: 1-1
Erokspor – Sivasspor: 2-1
Serikspor – Sarıyer: 3-0
PUAN DURUMUNDA DENGELER ALLAK BULLAK
Liderlik Pendikspor'a, takip ise Esenler Erokspor ve Bodrum FK'ya geçti. Alt sıralarda ise Hatayspor ve Adana Demirspor için tehlike çanları çalmaya devam ediyor.
Adana Demirspor'un 24 puanı silindi.
15. HAFTA PROGRAMI
28 Kasım Cuma'dan 1 Aralık Pazartesi'ye kadar oynanacak karşılaşmalarda gözler yeniden zirve yarışında olacak. Haftanın öne çıkan maçları:
Pendikspor – Manisa FK
Sipay Bodrum FK – Arca Çorum FK
Amed Sportif – Esenler Erokspor
aa