Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Krunic Fenerbahçe'ye doğru: İmza an meselesi

Fenerbahçe, Bonucci transferinin ardından Krunic transferinde de mutlu sona ulaşmak üzere. İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan CEO'su Giorgio Furlani, Rade Krunic'in Süper Lig ekibi Fenerbahçe'ye transfer olduğunu resmen duyurdu. Yıldız futbolcunun bonservisi de belli olan detaylar arasında.

4 Ay Önce Güncellendi

2024-01-11 18:27:28

Krunic Fenerbahçe'ye doğru: İmza an meselesi

Fenerbahçe'de transfer döneminin açılmasının ardından hareketli saatler yaşanıyor. Dün İtalyan futbolcu Bonucci'yi resmi olarak duyuran Fenerbahçe için İtalyan basınından Calciomercato'da yer alan habere göre sarı-lacivertli takım Milan'ın yıldızı Rade Krunic ile görüşüyor.

İtalya Serie A ekiplerinden Milan'ın İtalya Kupası'nda Atalanta'ya yenilip elenmesinin ardından kulüp CEO'su Giorgio Furlani, Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye transferini ile ilgili açıklamalarda bulundu. Müsabaka sonrası konuşan Giorgio kulüp CEO'su, "Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye transferinde her şey yolunda gidiyor" dedi. Bosnalı futbolcuya şans dileyen Furlani, "Krunic umarım Fenerbahçe'de iyi işler yapar" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Fenerbahçe'nin Boşnak futbolcu için Milan kulübüne ödeyeceği bonservis miktarı da belli oldu. Buna göre Sarı-Lacivertlier, 30 yaşındaki yıldız futbolcu için Milan'a bonuslarla birlikte yaklaşık 5 milyon Euro'luk bonservis bedeli ödeyecek.

Ali Koç'tan Krunic açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV programında yaz transfer dönemiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Krunic'i İsmail Hoca çok istedi. Milan'dan ayrılmak istediği söylendi ve görüştük. Ancak Milan ayrılığa izin vermedi" ifadelerini kullanmıştı.

Haber Ara