Dolar

44,6144

Euro

52,4639

Altın

6.812,73

Bist

14.073,79

Juventus, Serie A'da üst üste 9. kez şampiyon!

Bitime iki hafta kala sahasında Sampdoria'yı ağırlayan Juventus, Cristiano Ronaldo (45+7') ve Federico Bernardeschi'nin (67') attığı gollerle 2-0 kazanarak puanını 83'e yükseltti ve Serie A'da üst üste dokuzuncu kez şampiyonluğa ulaştı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-27 07:28:27

Juventus, Serie A'da üst üste 9. kez şampiyon!

Bitime iki hafta kala sahasında Sampdoria'yı ağırlayan Juventus, Cristiano Ronaldo (45+7') ve Federico Bernardeschi'nin (67') attığı gollerle 2-0 kazanarak puanını 83'e yükseltti ve Serie A'da üst üste dokuzuncu kez şampiyonluğa ulaştı.

Serie A'da en çok şampiyonluk yaşayan takım olma unvanını elinde bulunduran Torino ekibi 36. kez mutlu sona ulaşmış oldu.

Sampdoria'da Morten Thorsby, 77. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Ronaldo ise 89. dakikada penaltı kaçırdı.

Milli futbolcu Merih Demiral ise yedekler arasındaydı.

Juventus bu sezon 36 haftada 26 galibiyet ve beşer beraberlik ile mağlubiyet alırken rakip filelere 75 gol gönderdi; kalesinde ise 38 gol gördü.

Öte yandan milli futbolcu Merih Demiral, Serie A'da şampiyonluk yaşayan ilk Türk oyuncu olarak tarihe geçti.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Medipol'den ameliyatsız parkinson tedavisi

Haber Ara