Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Jorge Jesus Fenerbahçe'nin yıldızını istiyor!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin bir çok oyuncusu yabancı kulüpler tarafından takip edilmekte. Ortaya atılan iddialara göre bu kulüplere bir yenisi daha eklendi. Süper Lig’de 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe’yi çalıştıran Portekiz'li teknik adam Jorge Jesus, yeni sezon transfer hazırlıklarına şimdiden başladı. Dümyaca ünlü teknik direktör Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusunu kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

1 Ay Önce Güncellendi

2024-03-28 12:58:35

Jorge Jesus Fenerbahçe'nin yıldızını istiyor!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin bir çok oyuncusu yabancı kulüpler tarafından takip edilmekte. Ortaya atılan iddialara göre bu kulüplere bir yenisi daha eklendi. Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran Portekiz'li teknik adam Jorge Jesus, yeni sezon transfer hazırlıklarına şimdiden başladı. Dümyaca ünlü teknik direktör Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusunu kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

Jorge Jesus Fenerbahçe'nin yıldızını istiyor!

Fenerbahçe'nin yıldız forveti Edin Dzeko hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Bosna Hersek'te yayın yapan Sportam sitesinde yer alan habere göre eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un takımı Al-Hilal, Dzeko'yu kadrosuna katmak istiyor.

Suudi Arabistan ekibinin yaz transfer döneminde oyuncu için hamle yapacağı belirtilen haberde, Dzeko'ya önerilecek ücretin 11 milyon Euro olduğu aktarıldı.

Fenerbahçe ile 2025 yazına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun bu teklifi değerlendirmek isteyebileceği de ifade edildi.

Sezon başında Inter'den ayrılarak Fenerbahçe'ye imzayı atan 38 yaşındaki futbolcu, sarı lacivertli forma ile toplamda çıktığı 37 karşılaşmada 22 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

Tecrübeli isim kariyerinde Manchester City, Roma ve Inter gibi büyük kulüplerde forma giydi.

Haber Ara