Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

İşte Fenerbahçe-Union Saint Gilloise maçını şifresiz veren kanallar

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Belçika ekibi Union Saint Gilloise'ye konuk olacak. Kritik karşılaşmaya kısa bir zaman kala maçı şifresiz canlı veren kanallar futbolseverlerce araştırılmaya başlandı. UEFA Konferans Ligi’nde oynanacak bazı karşılaşmalar Türkiye’den şifresiz olarak ekranlara gelecek. Geçtiğimiz aylarda temsilcilerimizin Avrupa maçları şifresiz yayınlanmıştı. Union SG - Fenerbahçe karşılaşması Türkiye haricinde 7 kanaldan canlı olarak yayınlanacak. Peki Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçı şifresiz mi? Union SG - Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar hangileri? İşte detaylar...

2 Ay Önce Güncellendi

2024-03-07 22:02:40

İşte Fenerbahçe-Union Saint Gilloise maçını şifresiz veren kanallar

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Belçika ekibi Union Saint Gilloise'ye konuk olacak. Kritik karşılaşmaya kısa bir zaman kala maçı şifresiz canlı veren kanallar futbolseverlerce araştırılmaya başlandı. UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak bazı karşılaşmalar Türkiye'den şifresiz olarak ekranlara gelecek. Geçtiğimiz aylarda temsilcilerimizin Avrupa maçları şifresiz yayınlanmıştı. Union SG - Fenerbahçe karşılaşması Türkiye haricinde 7 kanaldan canlı olarak yayınlanacak. Peki Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçı şifresiz mi? Union SG - Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar hangileri? İşte detaylar...

Saint Gilloise - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Union Saint Gilloise-Fenerbahçe maçı buhün TSİ 23.00'de başlayacak. Karşılaşma Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Saint Gilloise - Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar hangileri?

Paramount+ USA ($/geo/R)
RMC Sport Live 7
Stan Sport Australia ($/geo/R)
ViaPlay Norge HD
ViaPlay Polska HD
ViaPlay Suomi HD
ViaPlay Sverige HD

Konferans Ligi'nde 2 maç şifresiz

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turu karşılaşmaları bu akşam başladı. Konferans Ligi son 16 turunda Ajax, Aston Villa, Slavia Prag ve Milan gibi takımların maçları Türkiye'den şifresiz izlenebilecek.

Bu akşam saat 20:45'te başlayan Ajax - Aston Villa maçı ve saat 23.00'da oynanacak olan Milan - Slavia Prag maçları TV8,5 ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

Haber Ara