Dolar

32,3815

Euro

34,7186

Altın

2.403,29

Bist

10.105,54

İbrahim Murat Gündüz’den Loca Fight Club Organizasyonun Sahibi Kürşat Şahin’e Teşekkür

Wolkswagen Arena’da gerçekleşecek bu heyecanlı mücadele dünya çapında birçok organizasyon düzenlemiş olan deneyimli isim Kürşat Şahin tarafından gerçekleştiriliyor.

1 Yıl Önce Güncellendi

2023-05-31 20:23:56

İbrahim Murat Gündüz’den Loca Fight Club Organizasyonun Sahibi Kürşat Şahin’e Teşekkür

Bilindiği üzere bu yıl Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 6 Şubat depreminde toplamda 11 il etkilenmiş ve çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Kendisi de Kahramanmaraş Elbistanlı olan, ailesi ve kendisi de depremden oldukça etkilenen Loca Fight Club'ın sahibi ve yönetim kurulu başkanı olan organizatör Kürşat Şahin Kick Boks'ta dünya şampiyonlukları bulunan ve bu sporda dünyada adından söz ettiren sporcuları depremzedeler için ringe çıkartıyor.

WhatsApp Image 2023-05-31 at 20.00.14 (1)

Wolkswagen Arena'da gerçekleşecek bu heyecanlı mücadele dünya çapında birçok organizasyon düzenlemiş olan deneyimli isim Kürşat Şahin tarafından gerçekleştiriliyor.

Maslak Ayazağa'da bulunan Volkswagen Arena'da 20 Haziran'da yapılacak karşılaşmalar, Türkiye dahil 120 ülkede canlı olarak yayınlanacak. Organizasyonun tüm gelirlerinin Kürşat Şahin tarafından depremzedelere bağışlanacak olmasından dolayı kendisine teşekkür eden Adana'lı girişimci İbrahim Murat Gündüz, “Kürşat Şahin Hem Türk Sporuna büyük katkıda bulunurken aynı zamanda depremzedelere yardımcı oluyor, kendisi ile gurur duyuyoruz” dedi.

Mücadelede birden fazla maç gerçekleşecekken en merak edilen maçlardan birisi Ali Göktürk Benli ve Ali Reza Ghanbari arasındaki mücadele oldu.

İbrahim Murat Gündüz, “Türkiye'nin en iyi fight organizasyonlarından biri VW arenada gerçekleşecek olmasından dolayı çok mutluyuz. Kardeşim Ali Göktürk Benli doğal olarak yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor, rakibi İran asıllı ve profesyonel kickboks konusunda çok tecrübeli, hedefimiz maçı kazanmak ve Ali Göktürk Benli'yi uluslararası organizasyonlarda dövüştürmek. En az Glory Kickboxing organizasyonları kadar kaliteli bir kadro kurarak muhteşem bir organizasyon düzenleyen Kürşat Şahin'e çok teşekkür ederim. Umarım kendisi ile birlikte Türk Sporuna ve Sporcusuna faydalı işler yapabiliriz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Etkinlik Adı: Loca Fight Club
Etkinlik tarihi: 20.06.2023
Mekân: Volkswagen Arena
Etkinlik başlama saati:19.00

https://www.timeturk.com/spor/ibrahim-murat-gunduz-ornek-olmaya-devam-ediyor/haber-1767280

Haber Ara