Dolar

32,4008

Euro

34,8073

Altın

2.435,62

Bist

9.977,77

Hatay Stadında ilk maç ne zaman yapılacak?

Hatay Stadında ilk maç ne zaman yapılacak? Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'un yöneticileri, yapımı tamamlanan ve kulübe kiralanan 25 bin kişilik Hatay Stadı'nda çıkacakları ilk maç için gün sayıyor. Peki ama Hatay Stadı'nda ilk maç ne zaman oynanacak? Hatay Stadı ilk maçı Fenerbahçe mi, Galatasaraya ile mi olacak? Hatay stadında ilk maç hangi takımla oynanacak? İşte detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-15 16:57:02

Hatay Stadında ilk maç ne zaman yapılacak?

Hatay Stadında ilk maç ne zaman yapılacak? Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'un yöneticileri, yapımı tamamlanan ve kulübe kiralanan 25 bin kişilik Hatay Stadı'nda çıkacakları ilk maç için gün sayıyor. Peki ama Hatay Stadı'nda ilk maç ne zaman oynanacak? Hatay Stadı ilk maçı Fenerbahçe mi, Galatasaraya ile mi olacak? İşte detaylar...

Hatay Stadında ilk maç ne zaman yapılacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa ettirilen ve Hatay ekibine kiralanan 25 bin kişi kapasiteli stadın açılışı, edinilen bilgilere göre, mart ayının son günlerinde yapılacak. Bordo beyazlı ekibin renklerini koltuklarda gördüğümüz stadın 28 de locası bulunuyor.

Kulübün Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş; 27 Mart'ta Fenerbahçe ile yapılacak karşılaşmayla stadın açılışının yapılmasını istediğini belirtti. Konuyla ilgili Savaş; "27 Mart'ta Fenerbahçe ile açılış maçı yapabiliriz. O doğrultuda çalışmalar var. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç'un ve benim, bu konuda beyanatlarımız ve temennimiz var. Herhangi bir aksilik olmazsa inşallah 27 Mart'ta Fenerbahçe ile açılışımızı yapabiliriz." açıklamasında bulundu.

Bunun yanı sıra Lütfü Savaş, Hatay Stadı'ndaki bazı ufak eksikliklerin giderilmesi halinde ilk resmi maçı Süper Lig'in 32. haftasında sahalarında konuk edecekleri Galatasaray'la yapabileceklerini bildirdi.

Haber Ara