$

Dolar

48,2428

Euro

56,2807

£

Sterlin

65,7159

Frank

60,0141

Gram Altın

7.135,3300

Bitcoin

3.881.413

$

Dolar

48,2428

Euro

56,2807

£

Sterlin

65,7159

Frank

60,0141

Gram Altın

7.135,3300

Bitcoin

3.881.413

Spor

Gaziantepspor pes etmiyor

Akhisar Belediyespor'a 6-0 yenilince düşme hattının üzerinde Kayserispor ile puan farkı 7'ye çıkan Gaziantepspor, ligde kalmak için sonuna kadar mücadele edecek.

10.05.2017 - 21:54
MerveKurban
Gaziantepspor pes etmiyor
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Sezon başından bu yana alınan kötü sonuçlarla ligin dibine demir atan ve teknik direktör Bülent Uygun'un gelişiyle toparlanma sürecine giren Gaziantep ekibi, iki hafta önce düşme hattının hemen üzerinde yer alan Kayserispor ile puan farkını 2'ye kadar düşürdü.

Ancak son iki haftada 1 puan alabilen Gaziantep temsilcisi, ligin bitimine 4 hafta kala 26 puanla 17. sırada kendine yer buldu. Kayserispor'un kazanması, kendisinin de Akhisar Belediyespor'a 6-0 yenilmesiyle düşme hattının hemen üzerindeki rakibi ile puan farkı 7'ye yükselen Gaziantepspor, bu sonuçlarla ligde kalma adına işini zora soktu.

Gaziantepspor, ligin kalan 4 maçında sırayla Galatasaray, Çaykur Rizespor (D), Beşiktaş ve Antalyaspor (D) ile karşı karşıya gelecek.

"İNANMAYAN GELMESİN"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yaptığı açıklamada, geldiği günden bu yana 11 puanlık farkı kapatmaya çalıştıklarını hatırlattı.

Tüm başarıların inançla gerçekleşebileceğine işaret eden Uygun, "Futbolculara her zaman söylüyorum, inanmayan gelmesin. Çünkü bizim inanca ihtiyacımız var. Gerçekten inanırsak başarabiliriz. Biz sonuna kadar savaşacağız. İnşallah başarılı da oluruz." diye konuştu.

 

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın