Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Gaziantep FK Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında lider Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk olacak. Geçen hafta Tümosan Konyaspor'u 7 golle geçen Fenerbahçe'de hedef galibiyet serisine devam ederek liderliğini sürdürmek. Peki Gaziantep FK Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte karşılaşma ile ilgili detaylar...

4 Ay Önce Güncellendi

2024-01-13 22:51:03

Gaziantep FK Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de lider durumda olan Feberbahçe, deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelenin hakemliğini Tugay Kaan Numanoğlu yapacal. Peki, Gaziantep FK Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşma ile ilgili detaylar…

Gaziantep FK Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig 20'nci Hafta mücadelesinde Gaziantep FK, sahasında lig lideri Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Yarın saat 19.00'da oynanacak mücadele Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Serdar Aziz, Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Szymanski, Cengiz Ünder, Tadic, Dzeko.

Bonucci kadroda

Fenerbahçe'nin yeni transferi Leonardo Bonucci, Gaziantep FK karşılaşması öncesi açıklanan kamp kadrosunda yer aldı. 36 yaşındaki stoper, teknik direktör İsmail Kartal'ın şans vermesi durumunda yarın ilk defa sarı-lacivertli formayı giyebilecek.

Fenerbahçe'de 6 eksik

Fenerbahçe'de 6 oyuncu, Gaziantep FK mücadelesinde forma giyemeyecek.

Mücadele öncesi açıklanan kamp kadrosında sakatlığı bulunan Miguel Crespo'nun yanı sıra bireysel çalışmalarını sürdüren Rodrigo Becao ve Miha Zajc yer almadı.

Bu isimlerin yanı sıra Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Gana Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Alexander Djiku ve Nijerya Milli Takımı'nda bulunan Bright Osayi-Samuel ve transfer görüşmesi yapmak üzere Yunanistan'a giden Samet Akaydın'da kadroda yer almadı.

Haber Ara