Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Galatasaray - Sparta Prag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray - Sparta Prag maçı nerede izlenir?

Galatasaray - Sparta Prag maçı futbolseverlerin gündemindeki yerini aldı. Daha önce 4 kez karşılaşan Galatasaray ve Sparta Prag maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak? Galatasaray - Sparta Prag maçı nerede izlenir? İşte son günlerde araştırılan soruların yanıtları...

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-08 09:30:02

Galatasaray - Sparta Prag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray - Sparta Prag maçı nerede izlenir?

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda eşleştiği Çekya temsilcisi Sparta Prag maçı meraekla bekleniyor. Maçın saati, kanalı ve kadrosu futbolseverler tarafından sürekli araştırılıyor. Peki ama Galatasaray ve Sparta Prag maçı şifresiz kanalda mı yayınlanacak? İşte merak edilen detaylar...

Galatasaray - Sparta Prag maçı ne zaman, saat kaçta?

İlk etapta 15 Şubat Perşembe günü saat 20.45'te karşılaşacak olan Galatasaray ve Sparta Prag daha sonra 22 Şubat Perşembe akşamı 23.00'da sevenleri ile buluşacak.

6 yıl sonra yeniden karşı karşıya gelecek olan iki takım, daha önce 4 kez karşılaştı. Sarı kırmızılı takım bu karşılaşmalardan 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak ayrıldı.

Galatasaray - Sparta Prag maçı hangi kanalda, nerede izlenir?

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda ilk maçlar 15 Şubat 2024, rövanş maçları ise 22 Şubat 2024'te oynanacak. Her iki maçın kanalı hakkında henüz net bir açıklama gelmedi.

Galatasaray-Sparta Prag 12-0 ne zaman?

Sparta Prag ve Galatasaray daha önce 4 kez karşı karşıya geldi. 6 Ekim 1921 yılında karşılaşan takımlar sezonun en farklı maçı olarak gündeme gelmişti. Galatasaray 12-0 yenilmişti. Hala internet üzerinde bu maç için 'Galatasaray-Sparta Prag 12-0 gerçek mi?' araştırmaları yapılıyor.

Sparta Prag ve Galatasaray maçı şifresiz mi yayınlanacak?

26 yıldıradan sonra 5. kez karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ile Sparta Prag, mücadele için hazırlıklarına devam ediyor. Karşılaşmanın kadrosu ve kanalı belli olduktan sonra detayları sitemizde bulabilirsiniz.

Haber Ara