Dolar

43,6024

Euro

51,5860

Altın

6.943,53

Bist

13.521,96

Galatasaray, Çaykur Rizespor'a konuk olacak! İşte muhtemel 11'ler

Süper Lig'de lider Galatasaray, 21. hafta maçında Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olacak. Sane ve Lemina'dan yoksun sarı-kırmızılılar, rakibini mağlup ederek Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 6'ya çıkarmak istiyor. İşte Galatasaray ve Çaykur Rizespor'un muhtemel 11'leri... 

1 Saat Önce Güncellendi

2026-02-08 10:20:52

Galatasaray, Çaykur Rizespor'a konuk olacak! İşte muhtemel 11'ler

Sarı-kırmızılı ekip, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında bugün deplasmanda Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Çaykur Didi Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Ozan Ergün yönetecek.

Sarı-kırmızılı ekip, ligdeki 20 müsabakada 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı. Galatasaray, topladığı 49 puanla haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde lider girdi.

Ligde 4 galibiyet, 8'er beraberlik ve mağlubiyeti bulunan Çaykur Rizespor ise 20 puanla 12. sırada yer alıyor.

Sezonun ilk yarısında iki ekip arasında oynanan maç, Galatasaray'ın 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

aw636688_02

GALATASARAY'DA SANE VE LEMINA YOK

Sarı-kırmızılı ekipte müsabaka öncesi önemli eksikler bulunuyor.

Leroy Sane, Ahmed Kutucu ve Arda Ünyay sakatlığı, Mario Lemina da sarı kart cezası nedeniyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.

GALATASARAY, LİGDE 8 MAÇTIR MAĞLUP OLMUYOR

Lider Galatasaray, Süper Lig'deki son 8 karşılaşmada yenilmedi. Son olarak 12. haftada konuk olduğu Kocaelispor'a 1-0 kaybeden sarı-kırmızılılar, sonraki 8 müsabakada 6 galibiyet ve 2 beraberlik yaşadı. Galatasaray, söz konusu süreçte Gençlerbirliği, Samsunspor, Hesap.com Antalyaspor, Kasımpaşa, Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük ve Zecorner Kayserispor'u mağlup ederken Fenerbahçe ve Gaziantep FK ile berabere kaldı.

Sarı-kırmızılı ekip, bu maçlarda 22 kez rakip fileleri havalandırırken 8 gol yedi.

3860049_9ec7a55299f97745e3c7f39d0f00e0d9_640x640

LİGİN EN ÇOK GOL ATAN TAKIMI

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'deki 18 ekip arasında en çok golü atan takım.

Sezon başından beri 47 gol atan sarı-kırmızılılar, geride kalan 20 haftada ligin en golcü ekibi oldu. Galatasaray'ı bu alanda 45 golle Fenerbahçe ve 38 golle Trabzonspor takip ediyor.

Süper Lig'de bu sezon kalesinde 14 gol gören Galatasaray, Göztepe'nin (12) ardından da en az gol yiyen ikinci ekip olarak dikkati çekiyor.

RİZE'DE ALİKULOV SAKAT

Karadeniz temsilcisinde sakatlığı bulunan Alikulov, maçta forma giyemeyecek.

Galatasaray'da ise Arda Ünyay sakatlığı, Mario Lemina da sarı kart cezası nedeniyle Rizespor karşısında sahada olmayacak.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

Çaykur Rizespor: Erdem Canpolat, Taha Şahin, Samet Akaydin, Sagnan, Hojer, Papanikolaou, Laçi, Zeqiri, Olawoyin, Mihaila, Sowe

Galatasaray: Uğurcan Çakır, Sallai, Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, Jakobs, Torreira, Sara, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Lang, Osimhen

Kanyan: Habertürk

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara