Dolar

32,3681

Euro

34,7602

Altın

2.413,14

Bist

10.045,74

Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS Alanya maçı 11’leri

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Galatasaray evinde Alanyaspor’u konuk ediyor. Süper Lig lideri Galatasaray çeyrek final mücadelesinde rakibini eleyip adını yarı finali yazdırmak istiyor. Lig’de istikrarlı bir şekilde çıkışını sürdüren Alanya ise Türkiye Kupası’nda kayıp vermeden yoluna devam etmek istiyor. Peki, Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS Alanya maçı 11’leri

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-10 18:01:26

Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS Alanya maçı 11’leri

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı! Ligde aldığı peş peşe galibiyetlerle liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, ZTK'da da yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Sarı kırmızılı ekip, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında sahasında Alanyaspor'u ağırlayacak. Tek maç eleme sistemine göre oynanacak olan mücadeleyi kazanan takım yarı finale çıkmaya hak kazanacak. Zorlu geçmesi beklenen mücadele öncesinde, sarı kırmızılılarda önemli 3 eksik bulunuyor. Feghouli ve Saracchi sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Kaptan Arda Turan ise tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiği için sahada yer alamayacak.

GALATASARAY ALANYASPOR KUPA MAÇI MUHTEMEL 11'LER BELLİ OLDU

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Alanyaspor karşısında büyük bir rotasyona gitmeyecek.

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Emre Taşdemir, Belhanda, Emre Taşdemir, Gedson, Emre Kılınç, Mohamed, Babel

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Moubandje, Ceyhun, Berkan, Salih, Efecan, Bareiro, Davidson

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Zorlu mücadeleye çok az bir süre kala, Galatasaray Alanyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak ve şifresiz mi sorusunun yanıtı da belli oldu. Futbolseverlerin heyecanla beklediği mücadelenin yayın kanalı bilgileri açıklandı.

Haber Ara