$

Dolar

46,8882

Euro

53,6944

£

Sterlin

62,9604

Frank

58,0774

Gram Altın

6.134,0700

Bitcoin

2.916.773

$

Dolar

46,8882

Euro

53,6944

£

Sterlin

62,9604

Frank

58,0774

Gram Altın

6.134,0700

Bitcoin

2.916.773

Spor

G.Saray'da istifa sesleri

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, Großkreutz transferi nedeniyle yönetimi istifaya davet etti, 'Galatasaray'ın itibarını zedeleyenler bir dakika dahi kulüpte barınamaz.' dedi.

02.09.2015 - 21:17
emrecakir
G.Saray'da istifa sesleri
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, Kevin Grosskreutz skandalı hakkında bildiri yayımladı. UltrAslan, yönetimi istifaya davet etti.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"BAŞARIDA SEFA SÜRDÜK, BAŞARISIZLIKTA CEFA ÇEKTİK"

"ultrAslan olarak bugüne kadar transfer konularına müdahil olmadık. Gelip armaya hizmet edene destek, ayrılana saygı gösterdik. Sahaya çıkan oyuncuların kimliklerini değil, sadece armayı destekledik. Başarı da sefayı sürdük, emekçileri alkışladık. Başarısızlıkta cefasını çektik, sorumluların gidiş yolunu açtık! Bu geçmişte de böyleydi, bundan sonra da böyle olacak.

"GALATASARAY'IN İTİBARINI ZEDELEYENLER KULÜPTE BARINAMAZ"

Ancak bazı konular transferin çok daha ötesinde! Kevin Großkreutz transferinde yaşanan skandal koskoca Galatasaray kulübünün başında nasıl bir iş bilmezler ordusunun yer aldığını bizlere ve tüm dünyaya gösterdi! Transferin son dakikalarında evraklarda yaşanan sorumsuzluk kaynaklı hata asla kabul edilemez! Galatasaray'ın itibarını zedeleyen bu hatanın sahipleri ise bir dakika dahi bu kulüpte barınamaz!

Bu hatanın sorumlusu Başkanından en alt düzey profesyoneline kadar her kimse derhal görevinden ayrılmalıdır!

ultrAslan olarak bu konunun en ciddi şekilde takipçisi olacağız!"

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın