Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Fransa - Almanya maçı şifresiz mi? Fransa Almanya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Milli takım maçları için Avrupa'da bu hafta liglere ara verildi. Bu kapsamda Avrupa'nın iki devi Fransa ile Almanya karşı karşıya gelecek. Didier Deschamps yönetimindeki Fransa EURO 2024’te D Grubu’nda mücadele edecek. Almanya ise İskoçya, Macaristan ve İsviçre gibi takımlarla A Grubu’nda yer alıyor. Peki, Fransa - Almanya maçı şifresiz mi? Fransa Almanya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar...

1 Ay Önce Güncellendi

2024-03-23 20:22:05

Fransa - Almanya maçı şifresiz mi? Fransa Almanya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Milli takım maçları için Avrupa'da bu hafta liglere ara verildi. Bu kapsamda Avrupa'nın iki devi Fransa ile Almanya karşı karşıya gelecek. Didier Deschamps yönetimindeki Fransa EURO 2024'te D Grubu'nda mücadele edecek. Almanya ise İskoçya, Macaristan ve İsviçre gibi takımlarla A Grubu'nda yer alıyor. Peki, Fransa - Almanya maçı şifresiz mi? Fransa Almanya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar...

Fransa Almanya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fransa'da bulunan Groupama Stadyumu'nda oynanacak Fransa-Almanya maçı bu gece saat 23.00'te başlayacak. Karşılaşma S Sport ekranlarından canlı olarak izleyiciyle buluşacak.

Fransa iddialı

Didier Deschamps'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Fransa milli takımı, Avrupa Şampiyonası'nda Hollanda, Avusturya gibi takımlarla D Grubu'nda mücadele edecek.

Fransa'da Mbappe, Thuram, Dembele, Lucas Hernandes, Saliba Kounde gibi yıldız isimlerin turnuva performansı merak ediliyor.

Almanya kazanmak için sahada

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Grubu'nun iddialı takımlarından olan Almanya, İskoçya, Macaristan ve İsviçre takımlarıyla karşı karşıya gelecek.

Fransa maçında Nagelsmann'ın Havertz, Musiala, Kimmich gibi yıldızlara sahaya sürmesi bekleniyor.

Haber Ara