Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Fenerbahçeli Uğur Dündar'dan seyirci kararına tepki

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Kayserispor-Fenerbahçe maçına Fenerbahçeli taraftarların alınmaması kararına tepki gösterdi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2023-02-28 17:56:03

Fenerbahçeli Uğur Dündar'dan seyirci kararına tepki

Kayseri İl Güvenlik Kurulu'nun, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 4 Mart Cumartesi günü Kadir Has Stadı'nda oynanacak Kayserispor - Fenerbahçe maçına sarı-lacivertli taraftarların alınmayacağını duyurması Fenerbahçe camiasında tepkilere yol açtı.

Uğur Dündar: Futbolu da yasaklasınlar

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, bu karara kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepkilerini dile getirdi.Dündar, "Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasına Fenerbahçe seyircisi alınmayacakmış. Bu çok yanlış bir karar. Oldu olacak futbolu da yasaklasınlar! Ve şampiyonu şimdiden açıklasınlar!.." dedi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Sivas'ta cezaevi nakil aracı devrildi; Valilikten açıklama

Haber Ara