Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Fenerbahçe - Union Saint Gilloise rövanş maçı şifresiz mi, ne zaman saat kaçta?

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu Rövanş karşılaşmasında Kadıköy'de Belçika’nın Union Saint Gilloise takımını konuk edecek. Fenerbahçe'de karşılaşma öncesi sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü, Joshua King ve sarı kart cezalısı Rade Krunic kadroda olmayacak. Sakatlığını atalan Becao’nun ise kadroda olması bekleniyor. Fenerbahçe'nin Avrupa maçının yayın bilgileri taraftarlarca merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe Union Saint Gilloise maçı şifresiz mi? Fenerbahçe UEFA maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda oynanacak? İşte karşılaşma ile ilgili detaylar...

2 Ay Önce Güncellendi

2024-03-14 08:47:54

Fenerbahçe - Union Saint Gilloise rövanş maçı şifresiz mi, ne zaman saat kaçta?

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu Rövanş karşılaşmasında Kadıköy'de Belçika'nın Union Saint Gilloise takımını konuk edecek. Fenerbahçe'de karşılaşma öncesi sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü, Joshua King ve sarı kart cezalısı Rade Krunic kadroda olmayacak. Sakatlığını atalan Becao'nun ise kadroda olması bekleniyor. Fenerbahçe'nin Avrupa maçının yayın bilgileri taraftarlarca merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe Union Saint Gilloise maçı şifresiz mi? Fenerbahçe UEFA maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda oynanacak? İşte karşılaşma ile ilgili detaylar...

Fenerbahçe - Union Saint Gilloise rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Fenerbahçe, ilk maçta 3-0 mağlup ettiği rakibi Union Saint Gilloise takımını bu sefer Kadıköy'de ağırlayacak. Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçı bugün saat 20.45'te başlayacak. Fenerbahçe'ye tur için alacağı her türlü galibiyet, beraberlik, bir ve iki farklı mağlubiyet yetecek.

Fenerbahçe - Union Saint Gilloise rövanş maçı şifresiz mi?

Fenerbahçe'nin Belçika temsilcisini konuk edeceği karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe'de 3 eksik

Sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü ve Joshua King'in yanı sıra, Belçika'daki mücadelede sarı kart görerek cezalı duruma düşen Rade Krunic, takımlarını yalnız bırakacak.

Sakatlığını atlatan Becao'nun ise kadroya girmesi bekleniyor.

Bu isimlerin yanı sıra İsmail Kartal, UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'dan da faydalanamayacak.

Fenerbahçe UEFA maçı muhtemel 11

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Livakovic, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail Yüksek, Fred, Ryan Kent, Szymanski, Tadic ve Batshuayi 11'ini tercih etmesi bekleniyor.

Haber Ara