Dolar

32,1899

Euro

34,9862

Altın

2.458,15

Bist

10.899,28

Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2. Hafta Maçı Fenerbahçe Spartak Trnava ile karşı karşıya gelecek, maç saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? Ve muhtemel 11'ler kim? İşte cevaplar haberimizde.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-10-04 15:19:05

Fenerbahçe - Spartak Trnava  maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Fenerbahçe maçı hangi kanalda sorusunun yanıtı bu sabah saatlerinden itibaren merak edilmeye başladı. Konu ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip edilirken, önemli mücadele için geri sayım da başladı. 'Fenerbahçe Spartak Trnava maçı hangi kanalda' cevabı en çok araştırılan konu olarak trend listesinde zirveyi gördü. Peki Fenerbahçe Spartak Trnava maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte FB maçı hangi kanalda sorusu ile ilgili ayrıntılar.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor'a deplasmanda 3-0 yenilen Fenerbahçe, Spartak Trnava karşısında kazanarak moral bulmanın hesaplarını yapıyor. Sarı-lacivertliler, grubunda oynadığı ilk karşılaşmada Dinamo Zagreb'e deplasmanda 4-1 mağlup olmuş, Spartak Trnava ise Belçika temsilcisi Anderlecht'i evinde 1-0 mağlup etmişti. Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyen Martin Skrtel'in iyileşip takıma katılması sonrası Fenerbahçe'de Spartak Trnava karşılaşması öncesi sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

Fenerbahçe - Spartak Trnava maç saat kaçta?

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2. Hafta Maçında Spartak Trnava ile karşı karşıya gelecek ve maç bu akşam Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi saat 19:55'de

Fenerbahçe Spartak Trnava  maçı Hangi kanalda?

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2. Hafta Maçında Spartak Trnava ile karşı karşıya gelecek ve maç bu akşam Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi saat 19:55'de başlayacak olan karşıaşmayı beIN SPORTS naklen yayınlayack.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Volkan, Isla, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Jailson, Eljif, Ayew, Benzia, Valbuena, Slimani

Spartak Trnava: Chudy, Kadlec, Toth, Oravec, Hladik, Rada, Kulhanek, Jirka, Grendel, Chanturishvili, Bakos

Haber Ara