Dolar

32,3773

Euro

34,7143

Altın

2.428,52

Bist

9.985,06

Fenerbahçe Denizlispor maçı Bein Sports'tan nasıl canlı izlenir? Fenerbahçe Denizlispor maçı canlı takip

Zor günler geçiren Fenerbahçe kendi evinde Denizlispor ile karşılaşacak. Fenerbahçe Denizlispor maçı Bein Sports'tan nasıl izlenir? Öncelikle Digitürk Bein Sports'tan lig maçları izlemek için neler yapılmalı detaylar haberimizde. Fenerbahçe Denizlispor maçı canlı takip maç başlama saatinden sonra sitemizde olacak. Fenerbahçe Denizlispor maçı nasıl canlı izlenir? Fenerbahçe Denizlispor maçı Bein Sports Digitürk'ten canlı izlemek için yapılması gerekenler...

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-07 19:26:41

Fenerbahçe Denizlispor maçı Bein Sports'tan nasıl canlı izlenir? Fenerbahçe Denizlispor maçı canlı takip

Fenerbahçe Denizlispor maçı Bein Sports'tan nasıl canlı izlenir? Lig maçlarını izlemek için öncelikle legal yönden Digitürk play üzerinden satın alınmış olması gerekiyor. Legal yönden izlenen lig maçlarının cezai yaptırımı olacağını hatırlatmak isteriz. Fenerbahçe Denizlispor maçı canlı takip anlatımı maç başladıktan kısa süre sonra sitemizde olacak. 

Zor günler geçiren Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında bugün Yukatel Denizlispor'u konuk edecek. Ligde son 5 maçta aldığı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle zirveden uzaklaşan sarı-lacivertliler, kazanıp yeniden çıkışa geçmek istiyor. Hafta içinde Ersun Yanal'ın görevine son verilmesi nedeniyle Fenerbahçe sahaya teknik direktörsüz çıkacak. Takımın başında antrenör Murat Zeki Göle'nin yer alacağı açıklandı. Yardımcı antrenör Volkan Demirel ile kaptan Emre Belözoğlu da kendisine destek verecekler..

Fenerbahçe Denizlispor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak. 

Fenerbahçe Denizlispor maçı nasıl canlı izlenir?

Fenerbahçe Denizlispor maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz.

Fenerbahçe Denizlispor maçı Digitürk'ten satın alma işlemi ile nasıl canlı izlenir?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Fenerbahçe Denizlspor 40. karşılaşmada

Fenerbahçe ile Yukatel Denizlispor, Süper Lig'de bugün 40. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 39 maçta sarılacivertliler 26, yeşilsiyahlılar 4 galibiyet elde etti, 9 müsabaka ise berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin lig maçlarındaki 89 golüne, Denizli 34 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında Denizli'de yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı..

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Isla, Jailson, Serdar, Hasan, Ozan, Gustavo, Dirar, Kruse, Deniz, Muriç.

Denizlispor: Stachowiak, Zeki, Oğuz, Mustafa, Olcay, Aissati, Murawski, Sacko, Recep, Barrow, Estupinan.

 

 

Haber Ara