Dolar

32,3438

Euro

35,1167

Altın

2.306,62

Bist

9.079,97

Fenerbahçe Denizlispor maçı Bein Sports canlı İZLE | ŞİFRESİZ HD GÜNCEL KANAL

Şampiyonluk yarışında puan kaybetmeye tahammülü olmayan Fenerbahçe Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Yukatel Denizlispor'u konuk edecek. Taraftarlar da Fenerbahçe Denizlispor maçı Bein Sports canlı şifresiz izleme nasıl yapılır sorusunu araştırmaya başladı. Fenerbahçe Denizlispor maçı Bein Sports canlı şifresiz HD izle linki haberimizde. İşte Fenerbahçe Denizlispor maçı şifresiz HD izleme yöntemi...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-05 18:24:30

Fenerbahçe Denizlispor maçı Bein Sports canlı İZLE | ŞİFRESİZ HD GÜNCEL KANAL

Fenerbahçe şampiyonluk yarışında yara almadan yoluna devam etmek isyor. Rakiplerinin puan kaybettiği bu haftada rakibini yerenek 3 puan almak isteyen Fenerbahçe şampiyonluk yarışında iddialı olduğunu göstermek istiyor. Erol Bulut ile yolların ayırılmasıyla yeni bir döneme giren Fenerbahçe'de teknik sorumlu Emre Belözoğlu ile ilk maçına çıkacak. Bu zorlu müsabakayı internetten izlemek isteyen binlerce taraftar da Fenerbahçe Denizlispor maçı Bein Sports canlı izleme nasıl yapılır diye araştırmaya başladı. Şifresiz ve güncel kanallardan Fenerbahçe Denizlispor maçını izlemek için öncelikle Digitürk'e üye olmak gerekiyor. Digitürk üyeliği ile maçları ister evinizden isterseniz de mobil olarak bilgisayarınızdan ve telefonunuzdan izleyebilirsiniz. İşte Fenerbahçe Denizlispor maçı şifresiz Beinsports izleme linki;

FENERBAHÇE MUTLAK GALİBİYET PAROLASI İLE SAHAYA ÇIKACAK

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ve Beşiktaş'ın da mağlup olmasıyla büyük avantaj sağlayan Fenerbahçe alacağı 3 puan ile bu avantajını pekiştirmek istiyor. Fenerbahçe 30 müsabakada 18 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile 59 puanda bulunuyor. Fenerbahçe 32. haftaya 3. sırada girdi.

GALATASARAY'I GEÇME FIRSATI DOĞDU

Fenerbahçe ligin 32. haftasında sahasında karşılaşacağı Denizlispor'u yenmesi halinde 62 puana yükselecek ve ezeli rakibi Galatasaray'ı geride bırakacak. 

DENİZLİSPOR'DA İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR

Denizlispor, Süper Lig'de yaptığı 29 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 16 mağlubiyet yaşadı. Yeşil-siyahlı takım, 32. haftaya 25 puanla 21. ve son sırada girdi.

TAKIMLARIM MUHTEMEL 11'LERİ

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Serdar, Szalai, Caner, Ozan, Gustavo, Osayi, Pelkas, Valencia, Samatta

Denizlispor: Cenk, Leismann, Oğuz, Muhammet, Sakıb, Bakalorz, Murawski, Diskerud, Sagal, Sacko, Rodallega

EMRE BELÖZOĞLU'NUN İLK MAÇI

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli takımın başında ilk maçına çıkacak. Emre Belözoğlu, 2019-2020 sezonu sonunda uzun yıllar formasını giydiği ve kaptanlık görevini üstlendiği Fenerbahçe'de futbolculuk kariyerini noktalamıştı. Sezon başından bu yana sarı-lacivertli takımın sportif direktörlüğü yapan Belözoğlu, 25 Mart'ta teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrılmasının ardından teknik sorumluluk görevine getirilmişti.

FENERBAHÇE DENİZLİ SPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Ülker Stadı'nın ev sahipliği yapacağı haftanın kapanış müsabakası, saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayımlanacak.

SARI-LACİVERTLİLERDE 5 EKSİK

Fenerbahçe'de 5 futbolcu, çeşitli nedenlerle Yukatel Denizlispor maçında forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları süren Mesut Özil, Diego Perotti ve Sadık Çiftpınar, yarın takımdaki yerlerini alamayacak. Ayrıca 2 futbolcu da rahatsızlıkları gerekçesiyle müsabakada görev yapamayacak.

FENERBAHÇE DENİZLİSPOR MAÇININ HAKEMİ KİM?

Fenerbahçe Denizlispor maçının hakemi belli oldu. Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı Cüneyt Çakır yönetecek. 

Haber Ara