Dolar

44,0681

Euro

51,1641

Altın

7.274,77

Bist

12.792,81

Fenerbahçe’den sert karar: Ataman görevdeyken Milli Takıma oyuncu yok!

Fenerbahçe, Ergin Ataman’ın özrünü kabul etmedi ve Ataman görevde kaldığı sürece A Milli Takıma oyuncu göndermeme kararı aldı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2024-09-26 09:10:50

Fenerbahçe’den sert karar: Ataman görevdeyken Milli Takıma oyuncu yok!

Fenerbahçe, A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'ın Galatasaray ile oynanan hazırlık maçındaki hareketleri nedeniyle özrünü kabul etmedi ve Ataman görevde olduğu sürece A Milli Takıma oyuncu göndermeme kararı aldı. Bu karar spor camiasında büyük yankı uyandırdı.

FENERBAHÇE'DEN SERT TEPKİ

Ergin Ataman'ın Hareketi Olay Oldu
Fenerbahçe'nin aldığı karar, Ergin Ataman'ın Galatasaray tribünlerine yönelik yaptığı 3-1'lik derbi skorunu işaret eden hareketi sonrası geldi. Ataman, amacının sadece Galatasaray taraftarının sevincini paylaşmak olduğunu belirterek Fenerbahçe camiasından özür diledi ancak bu özür Sarı-Lacivertli kulüp tarafından kabul edilmedi.

"ÖZRÜ KABUL ETMİYORUZ"

Fenerbahçe, Ataman'ın tavırlarının saygınlık ve kimlik olarak camialarıyla bağdaşmadığını belirterek özrü yok saydıklarını ve bu süreçte A Milli Takıma oyuncu göndermeme kararı aldıklarını duyurdu.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

'Dünyada 1 milyar çocuk yetim, öksüz ya da sosyal yetim'

Haber Ara