Dolar

32,5038

Euro

34,9111

Altın

2.440,26

Bist

10.082,77

Fenerbahçe'de transfer kulisi hızlandı

Topuk Yaylası'nda kampa giren Fenerbahçe'de taraftarı heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-21 09:22:37

Fenerbahçe'de transfer kulisi hızlandı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Düzce'de bulunan Topuk Yaylası'nda kampa giren Fenerbahçe'de taraftarı heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor.
Takımın başına Aytemiz Alanyaspor'da başarılı bir grafik çizen Erol Bulut'u getiren sarı-lacivertliler, genç çalıştırıcının görevine başlamasıyla transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Transfer kulisi

Sezon sona ermeden Gölcükspor forması giyen İsmail Yüksek ile 5 yıllık anlaşma sağlayan yönetim; Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mert Hakan Yandaş, Filip Novak, Mame Thiam, Sinan Gümüş ve Barış Sungur transferlerini de resmen açıkladı.

Sarı-lacivertlilerin, Alanyaspor'un 27 yaşındaki futbolcusu Anastasios Bakasetas için girişimde bulunduğu iddia edildi.Emre Belözoğlu'nun yürüttüğü transfer operasyonunda Akdeniz temsilcisine takas teklifi yapıldığı önerilen ismin de Brezilyalı Jailson olduğu kaydedildi.

Oyuncu önerisi
Alanyaspor'un Jailson'u kabul etmemesi halinde Slovenyalı oyuncunun önerileceği belirtildi. Hatta Zajc'ın teklif edilmesi halinde üstüne cüzi bir miktar ücret önerilebileceği de kulislerde konuşuluyor. Yunan basınından Sport24'ün haberine göre ise Fenerbahçe ile Alanyaspor pazarlıklarda son aşamaya geldi.

Haber Ara