Dolar

32,3807

Euro

34,7929

Altın

2.432,45

Bist

9.947,72

'Fenerbahçe'de oynamak hayalımdi'

Fenerbahçe'nin yeni transferi Novak, Topuk Yaylası'nda düzenlediği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-25 15:11:35

'Fenerbahçe'de oynamak hayalımdi'

Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Novak, Topuk Yaylası'nda basın toplantısı düzenledi.

"Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynamak  her zaman hayalimdi" değerlendirmesinde bulunan Fenerli oyuncu, "Trabzonspor'la kontratım devam ederken sadece Trabzonspor'a odaklandım. Ancak son 6 ayda diğer opsiyonları değerlendirdim. Fenerbahçe'den teklif geldiğinde çok mutlu oldum. Burada olduğum için çok mutluyum. Başarı için elimden geleni yapacağım." yorumunu yaptı.

Şampiyonluk değerlendirmesi


"20 yaşına kadar 10 numara ve forvet oynuyordum. Her zaman gol atmayı severim. Zaman zaman sol kanat zaman zaman forvet oynadım. Goller attım, asistleri yaptım. Pozisyonumu seviyorum. Bu pozisyonda oynamak istiyorum. En iyi olan formayı alır. Sezon çok uzun. İlk 11 oyuncusu olmak için elimden geleni yapacağım. Önemli olan takımın başarısı." açıklamasında bulunan Novak şampiyonluk yarışına da değindi.

 Novak sözlerini şöyle sürdürdü:

" Takım içindeki arkadaşlarımı görüyorum, herkes çok aç diyebilirim. F.Bahçe'ye karşı oynadığımızda bütün şehir bu maçı bekliyordu. Fenerbahçe'ye karşı geçen sezon çok maç kazandık. Ama geleceğe odaklanmak istiyorum.Final maçını ve diğer maçları izledim. Modern futbolcular. Ben hala öğreniyorum ve başarılı olmak istiyorum. Sosa da buraya geldi. Kendisini çok seviyorum. Birbirimize yardım edeceğiz. Bütün takım arkadaşlarımıza yardım etmek istiyoruz."

Haber Ara